Chromecast dostává vysněnou funkci! Bude sloužit jako Matter rozbočovač, podstatné novinky se dočká i Google Home

Originál článek publikovaný na: Konečně! Chromecast s Google TV dostává vysněnou funkci

Google představil na I/O další novinky týkající se chytré domácnosti Do Google Home bude možné integrovat aplikace třetích stran Chromecast a další zařízení mohou nově sloužit jako Matter rozbočovače Svět chytré domácnosti se chystá na další evoluční skok. Společnost Google oznámila v rámci vývojářské konference I/O dvě důležité novinky, které zpřístupní a zjednoduší ovládání chytrých…

Nechápu použití TV jako hub. Hub by snad měl běžet neustále, ale to TV nesplňuje

Pokud se použije tv jako krabička s androidem tak není problém ji nechat zapnutou a tv vypnout.

1 Líbí se

Ideální způsob, jen se nesmí nechat napájet z USB televize (což se běžně dělá), to by se pak vypnula i ta krabička :slight_smile:

není mi jasné, co myslíte tím “použít TV jako krabičku s androidem”, Chromecast běžně používám a mám jej samozřejmě napájený zvlášť. Já jsem však reagoval na informací z článku, že přímo TV (přístroje) budou moci sloužit jako matter hub

Tou krabičkou myslím tv box s dvd-t2 běžícím na androidu. A ta je připojená na zobrazovač bez tuneru, který sezaciná rozmáhat, nebo má pouze dvbt a tim padem to už není tv. Tv schopná přijímat. No a tak je pro mě pojem tv právě ta krabička běžící na androidu.