Chromebook za pár korun! Tenhle od Lenova má Full HD displej, nízkou hmotnost a solidní výkon

Originál článek publikovaný na: Chromebook za pár korun! Tenhle od Lenova má Full HD displej, nízkou hmotnost a solidní výkon

Chromebook Lenovo IdeaPad Flex 3 s 12,2″ dotykovým displejem stojí nyní 8 190 Kč s kódem VYPRODEJ5 Nabízí Intel N100, 8 GB RAM, otočný displej o 360° a výdrž baterie až 12 hodin V balení je 3měsíční Google AI Plus s Gemini Advanced a 100 GB Google One na rok zdarma Hledáte malý a lehký…

A proti nejhorším šmejdským displejům s gamutem 45% NTSC má tenhle 50% NTSC. Takže jen o chloupek lepší šmejd. No, kancelář na tom provozovat jakž takž půjde, ovšem na fotky a video stále zapomeňte.

Mám starej Chromebook z frcu za 1900,-, videa jedou naprosto ok, žádný zadrhávání jako u mnohých androidích tabletů a hlavně tlakovej stylus v ceně, takže Concepts, Sketchbook nádherně pracují. Mám i iPad pro a Surface, skicování můžu srovnávat. Stařík na baterku pár hodin vydrží. Je festovní, zřejmě stavěný na školáky, něco vydrží.

raději Fujitsu LifeBook U9310X 13,3 palců / Intel Core i5-10210U 1.60 GHz / 16 GB / 512 GB NVMe SSD repas za sedmičku na incomputer

Příteli, já nepíšu o výkonu, ale o displeji se špatným zobrazením barev. Tyhle šmejdské LCD displeje jsou na trhu asi rok a tři čtvrtě, na starém stroji takovou příšernost nenajdete.

To nic, já jenom flexoval s levným hardvérem, za opravdu málo peněz docela dost muziky. A ani to nemá full HD. Ani si toho nevšimnete. Novej bych si (kór za tyhle peníze) nekoupil.