Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/tcl-65c845-akce-sleva/
Prémiová Mini LED televize TCL 65C845 se na Alze prodává za historické minimum Model oceněný EISA nabízí špičkový poměr cena/výkon ve své třídě Cena s využitím slevového kódu klesla na 23 792 Kč Pokud vyhlížíte novou televizi a máte zájem o prémiový model s Mini LED podsvícením, máme pro vás zajímavý tip. Model TCL 65C845,…
Tak to opravdu neni historicke minimum . . . . na jaře v Datart zakoupena za 22 tisíc. . . .
Já si koupil 55C845 a za 14 dní jsem to vrátil. Díky bohu. Hardware TV sice dobrý, ale televize softwarově špatně vyladěna za mě. Barvy tragédie, nikde moc tmavé, někde moc světlé, radioaktivní barvy někde místo věrných. Pozorovací úhly šílenost. Ne TCL za mě ne! Samsung, Sony , LG - lepší volba, ale pokud někdo nemá srovnání s něčím slušným, tak bude určitě spokojen:D
Mám opačnou zkušenost, děda má 55" C845 a naopak jsem byl překvapen podáním černé a celkovým výkonem, Dolby Vision funguje na Disney+ taky hodně solidně. Možná jsi měl jen smůlu na vadný kus. A taky se často zapomíná, jak dobré mají (lepší) televize od TCL reproduktory.
Souhlas, já měl TCL 65C835 (nebo 825) a obraz byl tak příšerný, že jsem myslel, že mám vadný kus. Barvy byly neskutečně flekate a bylo to tak výrazné, že to bylo vidět i v obraze.
Televize se mi jinak libila a proto jsem jsem ji chtělo reklamovat za jiný kus a vsechno jsem pečlivě nafotil a poslal ma TCL. Odpověď byla, že je to vlastnost.
Přitom ten obraz byl horší, než mé 8 let staré TV. Pokud by se chtěl někdo podívat, dával jsem to i do fóra na AVmania.
Takže na TCL opravdu pozor.
Koupil jsem Sony OLED, sice jen 55, ale obraz úplné někde jinde.
Mám 75" TCL 75C835 mini led a obrazově jsem spokojený, obzvláště pokud je zdroj obrazu v Dolby Vision. Naopak bych přidal pár GB RAM, jelikož místy TV umí zadýchat. Nic drastického, ale stává se.