Nejlepší televize pod 6 tisíc! Tohle TCL má 4K rozlišení, QLED a umí Dolby Vision i Atmos

Originál článek publikovaný na: Nejlepší televize pod 6 tisíc! Tohle TCL má 4K rozlišení, QLED a umí Dolby Vision i Atmos

TCL 43T69C je 43″ QLED televize s 4K rozlišením a Google TV Podporuje HDR10+, Dolby Vision i Dolby Atmos Se slevovým kódem TCLTV20 stojí 5 751 Kč místo původních 8 tisíc QLED televize pod 6 tisíc? TCL 43T69C kombinuje 4K rozlišení, kvantové tečky pro živější barvy a kompletní podporu HDR formátů včetně Dolby Vision. K…

Se slevovým kódem za 7100. Kde jste vzali jinou cenu?

Prosím, můžete se vyjádřit, kde jste vzal tu cenu s kuponem 5.751,- Kč, když je tam cena s kuponem 7.192,- ? děkuji

Za 5.7k bych jí koupil hned, celkem by mi zajímalo, jak na tu cenu autor přišel.. Ale to se evidentně nedozvíme..

Ahoj, včera byla opravdu cena s kódem 5 751 Kč. Samotného mě to překvapilo. Alza zřejmě začíná hýbat s cenami (zejména ALZADNY) i v průběhu dne, což dříve nedělala, nebo jsem si toho alespoň nikdy nevšiml. Stejná situace dnes nastala u jiného článku s PS5 Pro, která se prodávala za 15 972 Kč a během přibližně dvou hodin ji Alza zdražila na 18 607 Kč.

Každopádně díky za feedback, alespoň víme, že se to děje a můžeme to více monitorovat/vydávat články dříve.

Mně to nabízí cenu 5432,- po kliknutí na odkaz

2 Líbí se

Ahoj, díky za odpověď a hlavně za tip, o dva dny později sem jí nakonec koupil za 5.442 Kč, když se jim ty ceny zas srovnaly :slightly_smiling_face: