Originál článek publikovaný na: Aplikace Počasí dostane ve One UI 8 krásné animace! Můžete si je rovnou vyzkoušet
Samsung už se pustil do vývoje One UI 8 Aplikace Počasí obsahuje krásné nové animace Díky úniku instalačního souboru si ji můžete vyzkoušet Zatímco drtivá většina majitelů telefonů Samsung ještě čeká na One UI 7, Samsung nezahálí a pracuje už na vylepšeních pro One UI 8. Jedním z nich je předělávka aplikace Počasí. To dostane…
Realistické zobrazení aktuálního počasí mi prostě přijde absurdní, neboť to přece vždy přesněji vidím kolem sebe. Asi jako kdyby auta měla vpředu iks kamer a řidič by provoz na silnici sledoval na obrazovce místo pohledem skrze přední sklo.
Nebuď hnidopich tvl
Ty máš dost. Vem si prášek snad pomůže.
Že bych zrovna tohle potřeboval se říct nedá. Ale jde vidět že už není moc co vymýšlet.
Jinak odkaz mi nefunguje
Ano, o odkazu víme, bohužel expiroval dřív, než by měl. Jako redakce nemůžeme jen tak sdílet cizí aplikaci, proto se musíme spoléhat na cizí odkazy. Myslím ale, že kdo je schopný to rozchodit, je i schopný zadat samsung weather apk do google
Uchylka výrobců na apliakci na počasí je zarážející. I u Xiaomi bylo Počasí vypichovánoi jako top věc na upgradu na Xioami OS 2.0. Fakt nechápu co na těchz animacích někdo má, jsou totálně k ničemu. Každý normální člověk potřebuje vědět teplitu a jestli prší, fakt nehledí na pochodujícího panáčka, jestli otevře deštník neboi se usměje nebo nevím co… v ČR si každý kjdo chce vědět počasí nainstaluje Klaru nebo Aladina a ty vestavné omalovánky ani nespustí.
Jenže Xiaomi počasí je totální bazmek a háže nepresné teploty i o pět stupňů i více o dešti se ani nelze bavit, oproti Samsung počasí. A nechci najednou otáčet ale ta nová verze má něco do sebe. Jinak si mám dát nepřesného aladina? To myslíš vážně? Jedu odjakživa na Samsung počasí a meteoradaru přesnost skoro vždy sedí. To když jsem zkoušel aladina to byla katastrofa.
Na apkmirroru jsem to nenašel což je pochopitelné a jiné odkazy jsem přes google nenašel. Asi rukama
Já nakonec taky ne. Ale jak jsem psal, nemůžeme to jen tak sdílet sami. Ber to jako bonus pro nejrychlejší čtenáře