Alza srazila cenu své extra praktické nabíječky na polovinu. Má čtyři porty a vysoký výkon

Originál článek publikovaný na: Extra praktickou nabíječku AlzaPower seženete za polovic. Má super výkon a 4 porty

Alza srazila cenu své extra praktické nabíječky o 50 % Disponuje čtyřmi porty a nabízí až 200W celkový výkon Využívá technologie GaN a má ochranné prvky 4safe Alza již dlouho prodává zboží pod vlastními značkami a na jeden produkt splňující tuto definici se aktuálně vztahuje úžasná sleva. Extra praktická nabíječka AlzaPower G500 Fast Charge s…

I za těch 1300 předražené. Za 700 bych o tom možná začal uvažovat ale co na tom stojí 2500? Nebo tedy po slevě 1250? Z Číny to samé objednám za 200. Sorry ale taková zlodějna si článek ani nezaslouží.

1 Like

Pár AlzaPower produktů mám a jsou dost kvalitní, takže 1250 je dost dobrá cena - vydrží to rozhodně minimálně pět let. Pochybuju, že 100W GaN bude na Aliexpressu za 200. Navíc mám třeba 100W usbc od itecu a jednou jsem to v czc reklamoval, kus za kus. Reklamace na Aliexpressu je peklo. Navíc třeba s dobíjením Dellu 7550 má plno údajných 100W nabíječek problém. Takové kecy od chytráků, kteří nikdy nepodnikali jsou nejlepší :smiley: Tak se vrať do skladu a chtěj vše zadarmo a bez práce :wink:

2 Likes

No jo ale z Číny to nikdy 100w nedá.

Lze je pěkný podvodník vůbec neodpovídá na reklamace na emaily

Já před 3 rokama kupoval AlzaPower nabíječku M400. Za 1000. Dodneška jede, je jak nová a nemůžu říct křivého půl slova. Naopak jen doporučuji a tato vypadá úplně stejně, jen je výkonnější a zřejmě i novější typ. Uvažuji o ní. Čínských rychlonabíječek co se tváří jako top třída jsem už pár také vyzkoušel. Z AliExpressu, Temu a jiných, ale na tu AlzaPower se nečapou.

1 Like

Nevím jak vám ale mě se tam ukazuje plná cena

Akce už bohužel skončila.
image