Originál článek publikovaný na: 5 důvodů, proč koupit raději Pixel 9a než iPhone 16e
Reklama Odlehčené smartphony od Googlu a Applu aktuálně platí za nejikoničtější soupeře Zda je lepší Pixel 9a než iPhone 16e nebo naopak nemusí být úplně snadné rozhodnout Pixel boduje nejen v oblasti papírových specifikací, má co nabídnout i po softwarové stránce Marvel vs. DC, Messi nebo Ronaldo, fotbal a hokej, pizza s ananasem či bez.…
Jednoznačně vede iPhone
Zdravím, v článku je zmínka o dlouhé podpoře obou zařízení a taky úvaha, zda bude uživatel tak dlouho daný mobil používat. Rozhodně se delší podpora hodí, věřím, že se najde spousta lidí, kteří nepotřebují každé 2 nebo 3 roky měnit HW, dokud stíhá a je bez závad, tak ať slouží (tady bych se jedině bál o baterii, ale to se dá pořešit výměnou v servisu). Dále delší podpora znamená, že když si mobil koupím třeba až rok po vydání, resp. až po vydání nástupce, tak má stále dostatečnou podporu a většinou znatelně lepší cenu. A nehledě na to, že když by člověk chtěl ten mobil prodat, např. po 2 nebo 3 letech, tak má kupce stále aktualizovaný (hlavně security patche) mobil…
A který se více líbí mě, sám nevím, služebně mám iPhone SE2020 a nástupce by se už hodil, takže 16e, ale soukromě mám Samsung S21FE (který by měl být udržovaný do jara 2027), tak jsem pro Android a po pravdě jsem už o přechodu na Pixel uvažoval, takže 9a, protože FEčka od Samsungu už nejsou, co bývaly, Ultru nepotřebuji, Pluska možná nebudou, ikdyž možná se k nim po ne moc dobrých prodejích Edge Samsung vrátí, ale to ukáže čas…
To víš že jo ty trole.
" Smartphone od Googlu totiž nabídne i lepší maximální jas – lokálně 2 700 vs. 1 200 nitů a celoplošně 1 800 vs. 800 nitů. Byť musím uznat, že Apple iPhone 16e byl na slunci lepší, než jsem díky parametrovým předpokladům očekával, na Pixel ani zdaleka neměl."
Z recenzi: 16e: max 800 nitů, Pixel 9a 1930.
To je obrovský rozdíl, nechápu, že je překvapen z výkonu 16e. Já bych byl zklamán. Mam iPhone 13 (který má stejný displej jako 16e) a Xiaomi 15 (jax max 1500). Rozdíl je DRAMATICKY.
Asi bych doporučil dotyčnému co psal článek koupit brýle dobře jsi to napsal.
Brýle mám relativně nové, tak snad mi zrak změřili dobře.
Nicméně z věty “…na Pixel ani zdaleka neměl” snad vyplývá, že rozdíl byl skutečně dramatický, nebo ne?
To si přece neodporuje s tím, že očekávání od iPhonu byla ještě nižší než realita.
Já jsem trol a ty trotl
Tak máme 5 důvodů pro Iphone. Teď prosím 15 pro Android.
Díky
Ahoj mám Google Pixel 9a. 16 android ale můžu říct že 15 android je lepší. Jen můj názor ..