Originál článek publikovaný na: 4 důvody, proč je Xiaomi 14 nejlepší kompaktní vlajka současnosti
Xiaomi 14 patří mezi nejlepší vlajkové telefony na trhu Ukážeme si 4 důvody, proč jde o nejlepší kompakt současnosti Zaujme designem, výkonem, fotoaparáty i slušnou výdrží Svět mobilních telefonů se za poslední roky proměnil k nepoznání. Doba, kdy jsme telefonům s 5palcovými displeji říkali „tabletofony“, je dávno pryč a úhlopříčky blížící se sedmi palcům, jsou…
No já si třeba na podzim koupil S23 ale přecházel jsem právě ze XIAOMI a já bych zase viděl i pár nevýhod. XIAOMI je o 10g těžší a i větší. Always ON moc svítí a pak taky asi moc žere. Za pů roku jsem u XIAOMI musel dělat tovární nastavení aspoň třikrát, Samsung mám pořád od října a furt chodí stejně. hrozně často se mi u XIAOMI stávalo, že se mi po připojení k autu odmítla spustit hudba. Prostě něco zabilo přehrávač i když všude to bylo ve vyjímkách autospuštěné apod. Tohle konkrétně dělalo více apikací celkem rádo. Po každé instalaci programu jsem musel vypínat optimalizaci baterie, spouštět po startu a ve výsledku, to zase až tak úplně nepomohlo. Teď mám Samsung, nic to nechce a prostě si to používám a aspoň jednou za měsíc přijde aktualizace a musí se to restartovat. Pro mě má Samsung asi víc výhod, svět prostě není, ani černý, ani bílý a každému vyhovuje něco jiného. Zatímco u XIAOMI to bylo podobné přístupu DODO, u Samsungu mám trochu pocit, že je to podobné přístupu set it and forget it.