Zlevnila skoro o 1 000 Kč: Powerbanka se 60 000 mAh nabije i notebook a nabízí i LED svítilnu

Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/swissten-power-line-60000-mah-sleva-duben-2026/

Reklama Swissten Power Line je powerbanka s kapacitou 60 000 mAh (222 Wh), výkonem Power Delivery 65 W a pěti výstupy (4× USB-A, 1× USB-C) S kódem ALZADNY30 stojí 2 239 Kč místo 3 199 Kč (sleva 960 Kč, tedy 30 %) Na rozdíl od levnějších modelů zvládne díky 65W nabíjení reálně dobít notebook, ne…

To samé nabízí značka prove stejné parametry cena 1690 Kč sunny soft Praha z kamenné prodejny takže ani záruka není problém.

Hlavně vámi popisovaný výrobek jsem vlastnil a je to za tu cenu tragédie jednak se začaly nafukovat baterie a výrobek se po dně začal otáčet jak káča, hlavně powerbanka nabízí pouze 65w výstup a při kombinovaným použití dává pouze 15 w celkem podle papírů ale já jsem naměřil pouze 6W, právě by bylo dobré navštívit popis výrobků Prove tam je to v manuálu rozepsané ty nabíjecí výkony na rozdíl od Alzy která to jenom vychválí že to zvládá 65 w.

A dost velkým zklamáním je také to že za tu cenu nenabízí kombinované rychlonabíjení třeba 30 w USB c a 1 USB A 18 Wat.