Xiaomi ukázalo novou chytrou rychlovarnou konvici. Uvaří i pokrmy!

Originál článek publikovaný na: Xiaomi ukázalo chytrou rychlovarnou konvici. Uvaří i pokrmy!

Xiaomi představilo nový model multifunkční rychlovarné konvice Umí vařit různé nápoje i jídla a zvládne až 8 režimů vaření Nabídne výkonnou topnou desku, průhledný design a objem 1,5l Společnost Xiaomi do své nabídky pro čínský trh zařadila dalšího praktického pomocníka do chytré domácnosti. Multifunkční rychlovarná nádoba s krycím názvem Mijia Health Pot S1 je designová…

1 Like

Příkon 1000 W znamená, že litr vody se v konvici ohřívá 8-10 minut. Osobní zkušenost. Takže nic pro ty, kteří spěchají. :slight_smile:

Hmm 1000 W opravdu není na rychlovarnou konvici moc. Podle toho co jsem se díval, tak aktuální rychlovarné konvice mají cca 2200 W a více. Že by Xiaomi hodně spoléhalo na tu chytrost, která by výkon mohla trochu suplovat?

Myslím, že se více zaměřili na udržování teploty a nízkou cenu než na rychlost ohřevu.

Vždycky jsem toužil po konvici, která by mi udělala dokonalý ovocný čaj i s mastnými oky. A konečně ta možnost tady je. :+1:t2:

1 Like