Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/xiaomi-tv-a-pro-2025-qled-google-tv-recenze/
Xiaomi prodává na českém trhu televizory řady A Pro (2025) Zaujmou QLED panelem, cenou i systémem Google TV Právě testujeme její 75palcovou variantu, zapojte se i vy! Xiaomi nedávno uvedlo na český trh nové televizory A Pro 2025 v několika velikostech, přičemž v redakci už nějakou dobu testujeme její 75″ verzi. Tento QLED televizor slibuje…
Mě by zajímala rychlost televize jako celku. Jestli je vše plynulé, nebo se najdou i místa, nebo situace, kdy se TV “zadýcha”. Třeba při přehrávání určitého formátu filmu, hraní hry, nebo jen obyčejně při procházení menu Google TV.
mna by zaujimal maximalny jas pri hdr
Díky za dotazy! Snad se mi na ně podařilo odpovědět v recenzi.
Ahoj, jak se daří televizí v takovém klasickému režimu? Myslim tim spouštění aplikací atd ? Nebude se sekat pri načítání aplikaci jako je netflix, YouTube ? S některým jsem mel problém , že rychlé vypnutí aplikace a následné zapnuti jine televizor neunesl a na chvílí jako by zamrzl.
Diky za odpověď
Mě zajímá u všech TV kvalita upscalingu - jak dopadne na obrazovce SD video? Porovnávat můžete s televizory LG.
Dej prosím vědět zdali @Carny10 otestoval konkrétní část produktu dostatečně, nebo bys rád něco ještě doplnil. Díky že ses zapojil do nové “seminkove” recenze. Xiaomi TV A Pro (2025): Za málo peněz hodně muziky (semínková recenze)
Díky za otestování. nVidia SHIELD je v tomto trochu zázrak techniky, i po těch letech má výkonu na rozdávání a stále aktualizace z něj pro mě dělají jedničku mezi Android přehrávači.
Ale chápu (být je to ti škoda) že v běžných chytrých televizorech (obzvláště v těch s dobrou cenou) se montuje slabší HW od kterého nemůžu čekat zázrak.
Skvělý dotaz a díky za něj. V recenzi jsem to trochu více rozvedl, porovnání s LG ale bohužel nemám
Mě by zajímalo, jak vypadá ve vypnutém stavu. Je displej matně černý, lesklé černý nebo je vidět nějaký odstín? Třeba švagrová má televizi, která je zelená, to by mně vadilo.
Mě by zajímal dosah Wi-Fi. Když mám třeba router v ložnici a dám ji do obýváku nebo až na druhý konec domácnosti, tak jak daleko je schopna dosáhnout?
Díky za dotazy, na oba dva jsem právě odepsal v recenzi!
Ahoj, využívá televize rádiové dálkové ovládání, nebo infračervené?
Pěkná tv viděl jsem 55 palcovou a výbava a obraz super o ceně ani nemluvě až umře stávající 12 let stará Sony tak do toho jdu
Skvělé slyšet, navíc od věčného bručouna (nic ve zlém )
Tak nějak jsem v recenzi nenašel co to má vlastně za verzi androidu? Pokud se někdo bude ptát proč se na to ptám tak u Google TV se k určitým verzím androidu vážou i specifické funkce jako je třeba PIP, podpora exFAT u externích disků a podobně.
Díky všem, že zapojujete do nové “semínkové” recenze.
Jelikož je to prvotina, dovolím si připomenout, nebo spíše zkopírovat určité pasáže o tom co je to vlastně ta semínková recenze.
Co je to „semínková“ recenze?##
V tomto novém formátu „semínkové“ recenze společně otestujeme vše důležité a budeme ji postupně rozšiřovat jen o to, co je pro vás fakticky užitečné. Zapojit se můžete i vy prostřednictvím Android komunity Svět Androida. Společně s vaší aktivitou recenze poroste.
Jak se zapojit do „semínkové“ recenze?
Běžte do Android komunity Svět Androida a položte jeden dotaz, co vás na produktu nejvíce zajímá. Redakce Svět Androida danou část otestuje a výsledky testu doplní.
Proč se každý může zeptat jen na jednu věc? Recenze by měla odrážet potřeby všech uživatelů, takže by měla být odrazem celé komunity, nikoliv jednotlivce.
Pokud se zeptá více lidí na jednu věc, bude to naopak ku prospěchu, jelikož budeme v redakci vědět, že zrovna tato část je pro vás opravdu důležitá a máme ji věnovat extra pozornost.
Máte už s produktem zkušenosti? Skvělé! Můžete se o ně podělit v komunitě, váš příspěvek přidáme do recenze. Vaše poznatky mohou být navíc cenným přínosem pro ostatní čtenáře.
Proč semínková recenze? Stejně jako postupně roste květina, roste ze semínka i díky komunitě „semínková“ recenze. Nelíbí se vám název semínková a máte lepší nápad? Sdílejte jej v komunitě a pomozte nám najít ten, který bude nejlépe vystihovat interaktivní formát recenze.
Co chcete otestovat?
Napište do Android komunity, co vás na tomto produktu zajímá nejvíce a co máme otestovat jako první. Pokud máte tento produkt doma, podělte se s námi skrz Android komunitu o vaše zkušenosti, které pak budou (i s vaší přezdívkou) vidět v recenzi!
Jak se vám líbí nový formát “semínkové” recenze<