Xiaomi do Česka přináší chytrá stropní svítidla. Nestojí mnoho a propojíte je s mobilem

Originál článek publikovaný na: Xiaomi do Česka přineslo dvě stropní svítidla. Nestojí mnoho a dají se ovládat hlasem

Reklama Chytrá stropní svítidla Xiaomi Smart Ceiling Light D30 a D40 přicházejí na český trh za 1 499 Kč a 1 999 Kč Obě svítidla nabízejí index podání barev Ra97 pro věrnou reprodukci barev a propojení s Google Home či Amazon Alexa Menší D30 má průměr 35 cm a výkon 30 W, zatímco větší D40…

Ještě kdyby v článku bylo uvedeno, jaké rozhraní výrobek používá a jaké regiony podporuje.
Poslední moje lampička od Xiaomi podporuje pouze Pevninskou Čínu. Kvůli tomu jsem si musel překonfigurovat celou domácnost - doufám, že poprvé a naposledy.

1 Líbí se

O čem je ten článek. Kde je třeba informace o dalších konektorech, třeba optika, a další. Dozvěděl jsem se pouze že xiaomi prodává TV box. A moje zkušenost je, že TV box nikdy neuměl.

ahoj, konektory, které vidíš na obrázku uvedeném v článku, jsou jediné, jimiž TV Box disponuje.

S konektivitou je na tom tedy takto:

Trochu mě mrzí, že uvádíš, že jsi se dozvěděl jen o prodeji TV Boxu. Článek obsahuje informací daleko víc, což rozhodně není jen můj subjektivní názor.

Ahoj, a lampička, kterou sis kupoval, byla oficiálně uvedena na globální trh? Protože TV Box se k nám dostává po globálním uvedení a v článku odkazuji na jeho stránku v autorizovaném Xiaomi obchodě pro náš trh.