Originál článek publikovaný na: Xiaomi chystá naprostou šílenost! Pohřbí tento kousek levné bezzrcadlovky?
Xiaomi 15 Ultra má přinést významné vylepšení fotoaparátů Zařízení by mohlo být představeno v lednu 2025, těsně před uvedením řady Galaxy S25 Očekává se, že nabídne 200MP teleobjektiv a gigantický hlavní snímač Když Xiaomi letos v únoru vypustilo do světa model 14 Ultra, byl to pořádný šok pro fotografické nadšence. Konečně se totiž do Evropy…
A stejně to ve vsi účtě na Samsung stačit nebude. Jelikoz ten jejich os je neskutečný nedoladěný paskvil. Ale oni se neustale budou honit za čisly jak už je známe.
Dovolím si víceméně souhlasit. Bude to skvěle fotit, ale nebude na to spoleh. Proto na otázku v nadpisu odpovím: NE. Protože kdo si pořídí bezzrcadlovku, potřebuje nejen kvalitní obraz, ale i spolehlivý stroj, a to žádný (a opravdu žádný) mobil není. Samsung mám rád, ale taky má nálady. Někdy zpomalí, někdy se rychle vybíjí baterka… u svého Nikonu Z8 (ok, nesplňuje podmínku levný) vím, co od něho můžu čekat. Víceméně
Bezzrcadlovky, to je co, k čemu? Na běžné focení používám Xiaomi 11T Pro a teď nový Xiaomi 14 Ultra, i když 11T po drobné úpravě software manuálního ovládání si cením poněkud víc, zejména pro noční, astronomické focení v páru s Celestronem a příslušenstvím. Na opravdové focení jsou samozřejmě pouze a jen zrcadlovka, u mě třída Canon EOS. A pakliže potřebuji opravdu super fotky, vytahuji klasický Hasselblad 500/C, na film, 6x6. Nic lepší v oboru než klasická analogová, chemika fotka neexistuje…
A navíc, přídavný bonus, mezi námi pány, pořádné tělo, dlouhé sklo a batoh příslušenství nám sluší…
Xiaomi to Samsungu samozřejmě naloží kdykoliv. Akorát, že Xiaomi je trochu méně blbuvzdorný a potřebuje kvalitnejsi obsluhu, není to holt nic pro masy.
Jo to určitě:D dobry vtipek. Prave ze ti si je nenaloží snad nikdy ale dobry zkusil jsi to.
Takže to co jsi napsal je holý nesmysl. Po létech jsem přešel z řady Galaxy, poslední 23 ultra, na Xiaomi 14 ultra. Xiaomi udělalo kus práce a je o parník dál než slavný Samsung. Co se týče foťáků, vyladěnosti, ale i výdrže. Klidně mi vydrží i tři dny. Při větší zátěži mám večer 60%. Chce tomu rozumět a neplácat. Jediné co je o zvyku je fotomodul, ale drží se lépe než Galaxy. Je o něco užší a nemá ostré rohy. HyperOS je dobrá nadstavba, jen ji je třeba umět používat. Na hry ho nepoužívám, na to mám PC.
Ano pane dekuji za pohadky. To co jste zde napsal je tak akorat k pobaveni pro deti. presne vse napsano a je to úplně naopak. Ale kdyz jste spokojen ja vam to neberu. Koupit cinu za 30k to chce ko… jejich nadstavba je porad uplne mimo to same fotaky kdyz jsem mel tu moznost porovnat.