Xiaomi 17 Ultra recenze: Když se mobilní zoom stane vaší novou obsesí

Originál článek publikovaný na: Xiaomi 17 Ultra: Když se mobilní zoom stane vaší novou obsesí

Vlajkový fotomobil Xiaomi 17 Ultra přišel na český trh s cenou 35 990 Kč Disponuje třemi zadními snímači Leica, chloubou je hlavně 200Mpx teleobjektiv Skvělé výsledky podává i 1″ primární fotoaparát využívající technologii LOFIC Před zhruba měsícem Xiaomi obohatilo český trh o novou generaci vlajkových smartphonů. Řada Xiaomi 17, která přeskočila šestnáctku, aby se označením…

Ty fotky vypadají dobře, ale škoda, že to je Xiaomi. ten jejich systém prostě nepobírám… I ta barva těla se mně líbí, jak mám normálně rád klasickou černou, tohle zaujalo. Pamatuju ale na problémy se sháněním obalů - po změně od Samsungu jsem najednou nevybíral z desítek, ale byl jsem rád, že jsem sehnal cokoliv. Lidi prostě nebyli zvyklí utrácet za Xiaomi přes 30 000 Kč. Možná se to ale už trochu změnilo, já to zažíval u Xiaomi 14 Ultra.

1 Líbí se

Já popravdě fakt zápasím jen s tou vydrží. Objektivní nevýhoda systému je samozřejmě bloatware, ale ten už osobně ani tolik nevnímám. Pravděpodobně jsem už ale zlenivěl – u svých telefonů jsem nikdy příliš neřešil třeba to, jak mám uspořádané ikonky na ploše. Právě tahle absence puntičkářství je možná důvodem, proč mi HyperOS asi nijak nevadí (a to jsem za běžných okolností uživatel Pixelů).