Originál článek publikovaný na: Velký problém s Android Auto: Hromada řidičů hlásí stejnou závadu, Google konečně reaguje
Uživatelé Android Auto hlásí problémy se zvukem při bezdrátovém připojení Google vydal opravu v aktualizaci 13.2, ta ale problém zcela neřeší Potíže se projevují zasekáváním zvuku a problémům při volání Bezdrátové Android Auto je skvělým pomocníkem pro všechny řidiče, kteří chtějí mít během jízdy přístup k navigaci a hudbě bez nutnosti připojovat telefon kabelem. V…
Každý den najedu s AA přes 100 km do/z práce, dvě zařízení (jedno s Android 13, druhé s Android 15), AA buď nejnovější release nebo beta a za poslední rok jsem nezaznamenal ani jeden problém. Tipuju, že většina stížnosti bude pocházet z Indie…jako vždycky…
Mám Skodu Scalu vyroba 2020, se samsungem S21 fungovalo AA bez problémů.
Po změně telefonu na S23, to nefunguje . V servisu Škoda mi aktualizovali SW v autě, vymazala jsem casche, vypnula automaticke blokování, koupila kvalitní kabel a přesto to nefunguje a displej auta hlasí, že zařízení není podporováno .
Stravila jsem dost času vyřešením problému a přesto nic. Jsem opravdu naštvaná, protoze jsem na tu funkci byla zvykla, jezdim hodně a často potřebuji navigaci. Teď je mi AA opravdu k ničemu. Jsem zklamana a nutí mě to abych zvolila jiny typ telefonu.
A zkusila jstei zmenit kabel? A nebo se zeptat v samsungu?
Ano kabel jsem kuli tomu byla koupit, v Samsungu jsem se tedy neptala. Psala jsem i na vyvojáře do Škody a Android. Řešim to od zari a jsem z toho fakt nešťastná. Jak id.ot jezdím se starym zapojeným tel. a sdilim data z noveho, abych jela. Fakt nekomfortní. Do Samsungu zajit me nenapadlo, vetsinou stejne nikdo nic neví. Skodovka mi ve vysledku rekla, ze to neni jejich a AA neni oficialnim SW.
Tak vam preju hodne trpelivosti, nekdy to je jen blbost co to blokuje, vim ze znamej resil podobny problem u fordu focus a s25 ultra, ale zmenil kabel a dobry. Tak jeste jednou drzim palce a preju hezke svatky.
Mám Pixel8a a AA 13.3 a při příjmu hovoru ani jedna strana neslyší a nemluví, když volám já, vše je v pořádku.
Ještě před několika dny jsem ani já nemohl volat, takže zřejmě po nějaké záplatě to mám částečně funkční…
Taky mám S23 Ultra a AA provozuji bezdrátově na Podofo přídavným displeji za 2500Kč a funguje bez problémů. Ony se občas dva kusy hardwaru prostě nesejdou ať děláte, co děláte.