Velká aktualizace Android Auto 13.4 je tady. Co všechno přináší?

Originál článek publikovaný na: Velká aktualizace Android Auto je tady. Co všechno přináší?

Android Auto získává nový kabátek díky Material You Barevné schéma se synchronizuje s telefonem Aktualizace přichází postupně ke všem uživatelům Google pokračuje v sjednocování designu svých produktů a nyní přichází řada i na Android Auto. Nejnovější verze 13.4 přináší dlouho očekávaný designový jazyk Material You, který už důvěrně známe z mobilních telefonů s Androidem. Změna…

A to je vse? Pouze material design? Tomu se dnes rik velka aktualizace? Jako tohle je spis k smichu… :joy::joy::joy:
Za mne spise aktualizace k smichu…

Jsme unešen tou velikostí aktualizace :see_no_evil::see_no_evil:proč psát příspěvek o ničem? Aby mi vzal pár minut života čtením pro nic :-1:

Kdyby Google nevymýšlel kraviny a raději třeba konečně zprovoznil češtinu. Diktovat zprávy v češtině jde už roky, tak proč odpověď na whatsapp jde jen v Angličtině apod.
Nebo proč Google Mapy neukazuji aktuální rychlost, jen limit.
Taky absolutně nechápu hlášku Klávesnice mobilu je aktivní, která se mi zobrazí pokaždé když chci zadat třeba adresu a neskutečně mě irituje, protože musím počkat až ta hláška zmizí.
Ne, Mageril You fakt neni velký update, je to zbytečný pidiupdatek.

Android auto je pro mne skoro nepoužitelné
Bezdrátové spojení se na hodně místech kvůli WiFi přerušuje a drátové na krátké trasy je opruz :sleepy:
Jinak hezké.