V Alze teď koupíte šikovný levný Samsung tablet s LTE za necelé 4 000 Kč

Originál článek publikovaný na: V Alze teď koupíte šikovný levný Samsung tablet s LTE za necelé 4 000 Kč

Alza nabízí Samsung Galaxy A9 LTE tablet za necelé 4000 Kč ve stříbrné barvě. Tablet má 4 GB RAM, 64 GB úložiště a možnost rozšíření o až 1 TB. LTE připojení je hlavní výhodou, ale TFT displej zaostává. Alza na nás valí zajímavé akce a některé z nich rozhodně stojí za povšimnutí. Levný, ale značkový…

Nedávno jsem si vybíral tablet do práce ovšem na WiFi ne LTe. Když jsem viděl ty parametry Samsungu musel jsem i když nedaří jít do Xiaomi Pad 6. Ty parametry úplně jinde a na práci dostačující a jsem fakt spokojen i když tam není na co jsem zvyklí od Samsungu tak fakt v pohodě. Hlavně 8gb rám a Snapdragon 8 gen 3. Co to tu ten Samsung s tím trapným mediatekem jako zkouší? Fakt nechápu. Tohle je normálně výsměch.

Zdravím, já si před časem koupil A8 LTE, to byla nejhorší mozna koupě, tak A9 LTE moc nevěřím, ale třeba A9 křivdím a bude použitelnejší… Teď mám S9 FE+ 5G a to je jiný kousek hw :wink:

Tak jasně, že řada S je jinde, než A, ale taky je za výrazně jinou cenu. Dost lidem Ačko stačí.

Máme 5 měsíců Xiaomi Pad 6S Pro a také maximální spokojenost .

No než áčko tak nějakou činu. Bohužel. Pak je tu řada S což je cenově dost přepálená mašina cenou. A stačí pak ta Čína za 6k

Tak ta ty prachy co jsem se díval co stojí ten tvůj tak to bych zase za činu fakt nedal. I když co zase koupit jiného co?

Tak Exynos procesor už nikdy ani v tabletu. To jsi moc nepomohl ne? :confused: říkám bohužel Čína za 6k má Snap 870 tak proč vyhazovat víc peněz za Exynos. Pak je tu S ráda za 20k ke Snap je. Proč asi co? No cenově to je prostě u Samsungu přepálené a za Exynos který je fakt dost mimo.

Jenže já ho koupila v akci .Tak byl i s příslušenstvím levnější .

1 Like

Ahoj, nevím, v čem by mi Exynos nestačil, jasně není to SnapDragon, ale v tabletu fakt stačí. A pomohl jsem si dost, 8GB misto 3, 128GB uložiště místo 32, i ten procík Exynos je mega lepší, než to co je v A8. Dále mám 5G místo LTE, dotykové pero a zařízení Samsung…(vše ostatní mám taky Samsung). Ano stálo to víc, ale byla nějaká akce, tak to bylo o malinko levnější, než plná cena… zatím nelituji, ale je to taky tím, že ten A8 LTE je fakt mega bída, jak jsem psal, moje nejhorší koupě… Před tím jsem měl léta Huawei Mpad2 (s 3G) od T-Mobile, ale podpora od výrobce žádná, výkon už taky nestačil a když zdechla baterka, tak jsem (bohužel) koupil tu A8 LTE… Ale synovy na pouštění pohádek i třeba cestou v autě ta A8 stačí…

Bohužel v tohle Samsung podporovat já třeba nebudu. Ano Exynos je pro mě pořád podřadný procak když pak vidím jak šlape Snap. Dáváš za to takovou raketu ještě k tomu. To fakt ne. Tak ať slouží takové lidi oni potřebují.