TP-Link Tapo DL130: Nový chytrý zámek s 2K kamerou (nejen) pro jablíčkáře

Originál článek publikovaný na: TP-Link Tapo DL130: Nový chytrý zámek s 2K kamerou

TP-Link odhalil hromadu nových smart home vychytávek Mezi ně patří i chytrý zámek Tapo DL130 Došlo také na uvedení videozvonku, RGBIC pásku nebo vysavače Společnost TP-Link má možná někdo zaregistrovanou jako výrobce routerů, ale ve skutečnosti má v portfoliu mnohem více produktů, především gadgetů pro chytrou domácnost. Na CESu nyní představila hromadu novinek z řady…

Kdo by řekl že TP-Link začne tak “šlapat” do smart home? Většina lidí zná firmu TP-Link jako výrobce routerů za přijatelné peníze, ale tento nový směr se mi líbí. Snad se nám něco z jejich nového portfolia, dostane i do redakce Svět Androida k otestování.

1 Líbí se

Souhlas, líbí se mi směr, kterým TP-Link jde. Produkty sice nejsou nejlevnější, ale podle recenzí mají svou kvalitu. Taky by se mi nejeden kousek domů líbil :crazy_face:

Cau,
mate nekdo nejaky installation guide? Nikde jsem nic nenasel a vubec tak nevim, jestli by slo na me dvere.

Podařilo se mi dohledat tady, snad pomůže:

Ty jsem nasel, ale to je pro D130 (d = doorbell). Zamek ma oznaceni DL a u toho jsem nenasel nic.

Sorry, přehlédl jsem. Tak to se mi taky nepomohlo dohledat :frowning: