To je k naštvání! Mapy Google dostanou vyskakovací reklamy, řidičům tím neskutečně zkomplikují život

Originál článek publikovaný na: To je k naštvání! Mapy Google testují vyskakovací reklamy. Jak vypadají?

Google Maps testují vyskakovací reklamy Objevovat se mají i během jízdy Google se zřejmě inspiroval v navigaci Waze Také jste zvyklí používat Google Mapy jako navigaci na cestách? Mají spoustu pokročilých funkcí, díky nimž se k tomuto účelu skvěle hodí. Aktualizace stavu dopravy v reálném čase vám pomůže neuvíznout v koloně a vyhnout se problémovým…

" Co si myslíte o plánu na vyskakovací reklamy v Google Maps?"

Za mě pecka, Mapy Google nepoužívám. Myslím si o tom totiž to samé, co o zdejší “nové” formě příspěvků. Tvůrce a vývojář vám tvrdí, jak je všechno cool a super, přitom uživatel by blil. A vyřeším to tedy stejně, možná někdy příště…

Kterou “novou” formu prosím myslíš?

Proto používám Sygic a ne ty bl…é google mapy :joy:

Kam mám odpovídat? Do vlákna konverzace nebo do reakce v lineárním režimu? A jestli už jste se v redakci naučili počítat, zkuste kouknout, kolik je kde opravdu odpovědí. Z docela obstojných stránek s konverzací jste to doprasili do webu s konverzací “komunity”. K zblití a to jsem ještě taková dobrá duše, že plýtvám svým časem, abyste si toho vůbec všimli…

Každá konstruktivní kritika je vítána.
Nevím zdali úplně rozumím, co myslíš tím lineárním režimem, ale asi tuším.

Počítání komentářů určitě budeme vylepšovat, jen to ještě chvíli potrvá. Díky za trpělivost.

Myslím, že to bude dost rušivé a otravné :face_holding_back_tears:.