Originál článek publikovaný na: Tip: Wi-Fi 7 router pro každou domácnost. TP-Link Archer BE220 stojí 1 599 Kč a nabízí super výbavu | Svět Androida
TP-Link Archer BE220 přináší Wi-Fi 7 do českých domácností za 1 599 Kč Router nabízí rychlost až 3,6 Gb/s a pokrytí celého domu čtyřmi anténami Součástí výbavy je zabezpečení HomeShield a podpora mesh sítí EasyMesh Nový standard Wi-Fi 7 se konečně dostává do cenově dostupných routerů. TP-Link Archer BE220 můžete aktuálně na Alze pořídit za…
Nevyznačuje se Wi-Fi 7 tím, že má automaticky tři pásma? Ještě pásmo 6 GHz.
Bohužel ne, naopak je velice běžné, že router m jen 5 GHz a přitom Wi-Fi 7. Zrovna teď jsem upgradoval router na Wi-Fi 7 a člověk si to musí dost hlídat, mají to i poměrně drahé kousky (5000 Kč a víc)
1 Líbí se
Tam mě fascinuje to “surfujte po internetu +ž 10000 Mbit/s” na 2.5 Gbit portu Já mám nakonec Asus RT-BE92U, který má 1x10 + 5x2.5 Gbit a akorát nadávám, že u O2, které potřebuje nastavit VLAN, nejde nasměrovat těch 10 Gbit do LAN, protože firmware takovou kombinaci nastavení neumí. Takže mně mobil přenáší vzduchem data do PC “jen” 250 MB/s (B, ne b).
No ten Asus má v popisu o tej rychlosti něco podobného to až