Tahle robotická sekačka připomíná přerostlé auto na dálkové ovládání, přesto slibuje vysokou účinnost v husté trávě i svazích

Originál článek publikovaný na: Mowrator S1 je lákavá robotická sekačka na dálkové ovládání

Robotická sekačka Mowrator S1 působí jako autíčko na dálkové ovládání Aktuálně má spuštěnou kampaň na crowdfundingové platformě Kickstarter Cena v přepočtu začíná na 42 200 korunách, variant se prodává hned několik Zatímco většina majitelů zahrad pravděpodobně stále používá klasické sekačky, technologickým nadšencům, popřípadě těm, kteří si chtějí práci zjednodušit, neunikly robotické sekačky. Některé dokáží po…

Dne 28.7.2025 jsem zaplatil robotickou sekačku Mowrator S1, sklon 85% se širokým koly, kterou jsem obdržel 4.8.2025. K mému údivu jsem, ji ale už 7.8.2025 musel reklamovat, jelikož naprosto z ničeho nic přestala sekat. Bylo mi přislíbeno, že 8.8.2025 mi bude odeslán náhradní stroj se sledovací číslem, ale dnes 12.8.2025 jsem zjistil, že toto číslo nebylo vůbec pro mě, ale někomu úplně jinému, jelikož v tuto chvíli 12. 8.2025 ve 14.15 hod. je zásilka doručená. Budu se muset poradit s právníkem a toto píšu hlavně proto, aby o tom věděli ostatní, protože prodávat věci, které fungují a jsou bez problémů je hezké a lehké , ale když nastanou takovéto problémy takovéhoto rázu se pozná kvalita a odbornost firmy a o této zatím nemohu říci
Nevím co si mám myslet o této firmě, jsem velice rozzloben