Originál článek publikovaný na: Stál 1 999 Kč, teď ho koupíte za 489 Kč. Videozvonek s 2K kamerou nepotřebuje cloud ani dráty
Reklama Videozvonek RETLUX RSH 501 natáčí ve 2K rozlišení, vidí ve tmě a funguje na baterie i ze sítě Na Alze zlevnil na 489 Kč – při uvedení stál 1 999 Kč, tedy čtyřnásobek Záznamy ukládá na SD kartu, takže se obejde bez placeného cloudu Málokterý produkt spadl na ceně tak hluboko jako tenhle zvonek.…
No mám ho už více než rok. Musel jsem dát mesh repeater z druhé strany dveří. Jinak neustále přepínání do offline i když bylo wifi dost silné. Občas se zasekne vnitřní jednotka, která jede na radiovém signálu. Venkovní jednotka zvoní dingdong i když na vnitřní mám nastaven jiný zvuk. A automatická detekce pohybu nefunguje spolehlivě, a některé pohyby nenahraje. Mám ho na 12v 2a trafu, slabší nejde (zvonek vydává pazvuky). Každé zazvonění spolehlivě zobrazí na androidu jakoby příchozí hovor. Má pěkný obraz i večer. Bral jsem ho za necelé 2000 a i tak jsem nic lepšího nenašel. A i za plnou cenu jsem spokojený. Líbí se mi i modře, trvale podsvícené tlačitko s ikonkou zvonečku. Za 500? To bych neváhal!