Stahujte! HyperOS se dostává na další oblíbené telefony Redmi a POCO

Originál článek publikovaný na: Stahujte! HyperOS se dostává na další oblíbená Redmi a POCO

Rozhraní MIUI je postupně nahrazováno modernějším HyperOS Nyní se aktualizace dočkávají další oblíbené telefony Tři z nich jsou letošní a spolu s nadstavbou dostávají i Android 14 Xiaomi pokračuje v rozšiřování své nadstavby HyperOS, která nahrazuje dlouho používané MIUI s cílem vytvořit komplexní ekosystém chytrých zařízení. Před nedávnem se aktualizace konečně dostal populární tablet Xiaomi…

Redmi Note 13 4G ještě nedostalo HyperOS nikde…

Ahoj, zdroj, ze kterého jsem čerpal, to popisuje tak, jak jsem uvedl v článku, a navíc se HyperOS údajně dostal na Redmi Note 13 4G některých uživatelů Redditu.

Tímto neříkám, že se někde nemohla stát chyba – pokud máš odkaz na zdroj, který vyvrací informace, jež mám uvedené v článku, prosím, pošli mi jej sem. Nerad bych měl v článku věci, které nejsou pravda.

Moc díky!:blush:

https://miuirom.org/phones/redmi-note-13-nfc
Jelikož je to Redmi, tak je v označení zmatek, u nás RN 13 4G = ve světě RN 13 NFC. A jejích globální RN 13 4G bez NFC HyperOS má, to se nás z ofic. distribuce ale netýká.

Text jsem poupravil, děkuji za připomínku i link :blush:

1 Líbí se

Já mám RN 13 4G akorát ve verzi od POCA (codename je stejný - emerald) a HyperOS je na globální verzi víc jak dva týdny, ale stejná jak na Redmi, tak na POCO je jen na Globál a nikde jinde. Zůstává mi to na 14.0.5 taky :,(

Emerald je RN 13 Pro 4G, to PRO nebylo zmíněno a pro ten u nás HyperOS ještě není.

Omlouvam se, spletl jsem si model, kazdopadne jsem na tom stejne…