Soundbar pod monitor za 1 300 korun! Tenhle má slušný zvuk a RGB podsvícení

Originál článek publikovaný na: Soundbar pod monitor za 1 300 korun! Tenhle má slušný zvuk a RGB podsvícení

Creative Sound Blaster GS3 je kompaktní USB-C soundbar pod monitor za 1 274 Kč s kódem AUDIOVIDEOTYDNY15 Přes dva tisíce prodaných kusů a hodnocení 4,7 z 5 — jeden z nejoblíbenějších PC soundbarů na Alze Připojení přes USB-C, Bluetooth 5.4 i AUX, RGB podsvícení a sluchátkový výstup Reproduktory v notebooku nebo monitoru jsou ve většině…

Nikdy a nic od této značky. Kdysi v době Soundblaster live nebo Audigy byly úžasní. Já mám od nich Creative Sound Blaster X4 chtěl jsem něco externího k notasu co má optický výstup a bohužel možnosti do 5000 je absolutní minimum. Od prvního dne jsem s tím měl problémy. Ovladače a software k tomu podle mě navrhoval ajťák, který je zapsán někde pod chráněnou dílnou, ptz v roce 2026 vypotit něco co minutu načítá, absolutně to nefunguje, zvuk prská pokud už se podaří nějaká funkce rozchodit tak buď sekne celý komp. Mám tento komp MSI Vector 16 HX AI Intel Core i9-14900HX NVIDIA GeForce RTX 5080 32GB 1TB SSD. Takže věřím, že výkonem tu zvukovou kartu neskrtim. Prostě nikdy nic od nich už EVER