Soundbar JBL Bar 800 zlevnil o téměř 10 tisíc oproti původní ceně! Má zadní reproduktory a umí Dolby Atmos

Originál článek publikovaný na: Soundbar JBL Bar 800 zlevnil o téměř 10 tisíc oproti původní ceně! Má zadní reproduktory a umí Dolby Atmos

JBL Bar 800 je 5.1.2 soundbar s bezdrátovým subwooferem, odnímatelnými zadními reproduktory a Dolby Atmos Původně 22 990 Kč, nyní s kódem AUDIOVIDEOTYDNY30 za 13 117 Kč — sleva 43 % Hodnocení 4,6 z 5 na Alze, uživatelé opakovaně chválí basy, prostorový zvuk a bezdrátové zadní reproduktory Soundbar za třináct tisíc, který má 10″ bezdrátový…

Taky jsem na to koukal, ale osobne bych radeji koupil Sony Bravia Theatre System 6, ktery je jeste o 2tis levnejsi (taky ted v akci) u jednicky na trhu a je rozhodne vykonnejsi. Pro me by bylo jednodussi mit zadni repro porad aktivni a ne je pripojovat kazdych 6h k soundbaru a dobijet baterky ktere casem degraduji a pak odpojovat a davat zdlouhave a slozite za gauc. Proste jednou pripojis a uzivas si a neresis dobijeni baterii zadnich repraku. A taky je zadek bezdratovy, jen potrebuje 230V zasuvku. Kazdopadne osobne bych radeji volil plnohodnotne 5.1, kde neni vepredu ten ubohy soundbar, ale byli by tam 2 oddelitelne repraky abych si je mohl dat tak daleko od sebe jak potrebuji sam, abych si udelal sirsi prostorovy zvuk. I kdyz to Sony tvrdi, ze si pry vystreli zvukove vlny a mikrofonama spocita cas a odrazy a podle tak nejak naskenovane mistnosti z toho soundbaru a zadnich repraku strili zvuk tak, aby se v te dane mistnosti kde se nachazi udelalo uplne dokonaly 3D zvuk. Jestli to funguje nevim,jsem zastancem plnohodnotneho 5.1 (mam Logitech Z906 ktery hraji uz takhle neskutecne dobre), ale to Sony Bravia Theatre System 6 by se mi asi libilo vic jak tohle JBL.