Originál článek publikovaný na: Šok pro fanoušky Samsungu! Oblíbená řada Galaxy S může přijít o základní model
Podle úniku informací by Samsung mohl v roce 2026 upustit od základního modelu řady Galaxy S Důvodem má být neschopnost konkurovat kompaktním vlajkovým lodím čínských výrobců Informace je ale zatím nepotvrzená a vzdálená, měla by se brát s rezervou Ačkoli nás od představení Samsung Galaxy S25 dělí ještě několik měsíců, na internetu se již objevují…
Samsung má nevýhodný poměr cena/kvalita. Ony ty čínské značky nejsou špatné.
Jj mele někdo kdo ho nikdy neměl. Neměl kraviny a první si ho někdy vyzkoušej. Někdy mi přijde že to komentuje jen jelito co má činu za 3k.
Pokud je Čina za 3k stejně kvalitní (nebo i lepší) než Samsung za 5k, tak výhodnější je skutečně ta Čina. Jinak Xiaomi je třetí nejprodávanější značka na světě! Čímpak to asi bude?
Takže tu srovnaváš mobil za 3k? Aha ok ale když si vše shrnu nikdy mě Čína nevychází lépe protože jejich podpora a OS stojí za velké houby. Takže prodávat se může dobře ale pak koho potkám na tu činu jen nadává. Tak čím to asi bude?
Jinak promiň kupuji jen vlajku a mám na xlet klídek a nemusím řešit tohle.
Souhlas . Zcela pravda.
Vždy bude nějaký model základní a jedno jak se to bude jmenovat.