Šok pro fanoušky Samsungu! Oblíbená řada Galaxy S může přijít o základní model

Originál článek publikovaný na: Šok pro fanoušky Samsungu! Oblíbená řada Galaxy S může přijít o základní model

Podle úniku informací by Samsung mohl v roce 2026 upustit od základního modelu řady Galaxy S Důvodem má být neschopnost konkurovat kompaktním vlajkovým lodím čínských výrobců Informace je ale zatím nepotvrzená a vzdálená, měla by se brát s rezervou Ačkoli nás od představení Samsung Galaxy S25 dělí ještě několik měsíců, na internetu se již objevují…

Samsung má nevýhodný poměr cena/kvalita. Ony ty čínské značky nejsou špatné.

2 Líbí se

Jj mele někdo kdo ho nikdy neměl. Neměl kraviny a první si ho někdy vyzkoušej. Někdy mi přijde že to komentuje jen jelito co má činu za 3k.

Pokud je Čina za 3k stejně kvalitní (nebo i lepší) než Samsung za 5k, tak výhodnější je skutečně ta Čina. Jinak Xiaomi je třetí nejprodávanější značka na světě! Čímpak to asi bude? :slight_smile:

1 Líbí se

Takže tu srovnaváš mobil za 3k? Aha ok ale když si vše shrnu nikdy mě Čína nevychází lépe protože jejich podpora a OS stojí za velké houby. Takže prodávat se může dobře ale pak koho potkám na tu činu jen nadává. Tak čím to asi bude?
Jinak promiň kupuji jen vlajku a mám na xlet klídek a nemusím řešit tohle.

Souhlas :+1:. Zcela pravda.

Vždy bude nějaký model základní a jedno jak se to bude jmenovat.