Sluchátka Galaxy Buds3 Pro zmizela z prodeje. Co se děje, mají snad problém?

Originál článek publikovaný na: Děje se něco vážného? Nová sluchátka Galaxy Buds3 Pro zmizela z prodeje

Sluchátka Galaxy Galaxy Buds3 Pro doprovází smůla Nejprve schytala kritiku za vzhled, později se ukázalo, že mají problém s konstrukcí Nyní zničeho nic zmizela z obchodů Samsung začal dodávat nová sluchátka Galaxy Galaxy Buds3 Pro (SM-R630NZAAEUE) tento týden. Přes lehkou kontroverzi zapříčiněnou vzhledem, který až příliš připomíná konkurenční výrobky, si lidé sluchátka pochvalovali. S jednou…

1 Líbí se

Článek byl aktualizován o email, který Samsung rozesílá v zahraničí.

Druhá aktualizace o informace z korejského fóra.

1 Líbí se

Dlouho jsem tu nebyl, ale to je nějaký nový standard, že ze článku mě to hodí do týhle diskuze “komunity”, ale když dám zpět na článek, tak to nezmění doménu a tady nejde přehrát video? Takže musím zase manuálně svetandroida.cz. Dělám něco blbě nebo mi někdo vysvětlí přínos pro uživatele?

1 Líbí se

Hm, mně se otevře komunita v novém okně. Když pak kliknu nahoře na šedé světandroida.cz tak se normálně dostanu na hlavní stránku. To logo nahoře zůstává v diskuzi.

Jo takhle to máte vykoumaný, to se omlouvám, “zpět na článek” bylo myšleno “Zobrazit celý článek”. Děkuji za reakci. I teď bych ještě rád odpovědi, proč tu nejde přehrát video v článku a jaký to má přínos pro uživatele? Diskuze je mix lineární diskuze a vlákna, které počítá samotný článek za reakci. Kdy už se dotyčný/á zodpovědný/á v redakci chytne za nos, vytáhne si ego odkudsi a přizná si, že oproti tomuhle rádoby cool bordelu byla původní diskuze na doméně svetandroida.cz dostačující? Ale jinak v pohodě, my si budeme dál přepínat mezi diskuzí a stránkou s přehratelným videem… a ještě si budeme chrochtat blahem, když budeme mít rozepsanou reakci :smiley:

Jako začínal jsem na DOSu 5, ale tohle jsem ještě nežral. Obyčejná webovka s diskuzí, 2 okna a takový šlendrián. Víte co, neřešte to. Hezký večer, ať se daří… :slight_smile:

To jsi king, já na 2.něco. Point je v tom, že tohle rozdělení má smysl, protože tato diskuze má přesah i mimo zpravodajskou část.
Co konkrétně nefunguje s videem prosím?