Rychlovarná konvice s IQ: Xiaomi do Česka přineslo chytrou Smart Kettle 2 Pro

Originál článek publikovaný na: Rychlovarná konvice s IQ: Xiaomi do Česka přineslo chytrou Smart Kettle 2 Pro

Xiaomi Smart Kettle 2 Pro přišla do Česka s cenou 1 299 Kč Pyšní se 1,7l objemem, 1 800W příkonem a LED displejem na podstavci Podporuje ovládání pomocí aplikace v chytrém telefonu Před více než třemi měsíci jsme vás informovali o globálním představení rychlovarné konvice Xiaomi Smart Kettle 2 Pro, která od běžných modelů liší…

Máme starší verzi jsme 100% spokojený, tenhle typ má výhodu že se dá nastavit teplota po 1 stupňi u nás jde jen 30,60, 80 a 100 a ovládat mobilem což vzpomínám jsem využil je na zkoušku asi měsíc :slightly_smiling_face: zase tak línej člověk není abych si zmáčknul knoflík a hlavně pokud zapomenu dolít vodu tak ji zničím po prvním vaření :sob:

3 Líbí se

Vážně může mít rychlovarná konvice IQ?

Nikoliv. Oproti běžné rychlovarné konvici za 500 Kč to nenabízí nic navíc užitečného.

• Udržování teploty 24 hodin? K čemu proboha?
  • Večer nachystáte vodu a ráno můžete zalít čaj hned po probuzení? To jako vážně, když ohřátí vody na čaj klasickým způsobem trvá asi minutu? :slight_smile:
    Takže tak.
1 Líbí se

Pokud v tomto případě znamená zkratka IQ “Instant Quart”, tak by to znamenalo, že litr vody ohřeje rychlostí blesku. :grin:

Ty to nevyužiješ, někteří ano.

Jo, schválně jsem zkusil, zda by to k něčemu bylo s mou obyčejnou rychlovarnou konvicí. Bohatě k tomu stačí Wifi zásuvka z Číny za 90Kč… Využil jsem všehovšudy 2x a pak po 3 měsících tu zásuvku zase vypojil.
Mnohem užitečnější by byl nějaký průtokový rychloohřívač, abych si na těch 100 stupnu ohřál jen hrnek vody, ale to se snad ani nedělá nebo jsem to jednou viděl za strašné peníze.

Myslím, že právě ne. Sice si co mnozí koupí, ale ty funkce nevyužijí. Neboť to prostě nepřináší žádné extra výhody.