Recenze Samsung Galaxy S26 Ultra: Stále nejkomplexnější Android s vítanými zlepšeními

Originál článek publikovaný na: Recenze Samsung Galaxy S26 Ultra: Stále nejkomplexnější Android s vítanými zlepšeními

Samsung Galaxy S26 Ultra je nejtenčí a nejlehčí Ultra v historii Privacy Display s hardwarově integrovanou ochranou soukromí je unikát, za který se ale platí 8bitovým panelem Optika ALoP posouvá noční fotografii dopředu, AI funkce jsou užitečné — ale většina z nich česky neumí Každý rok se Samsung ptá sám sebe, kolik inovací stačí k…

A přitom je to vlastně už řadu let stejný telefon. Konkurence se mu pořád vzdaluje, takže Samsung patří mezi nejhorší vlajkové lodě. Nevidím důvod proč bych si měl koupit S26U . Radši jsem vzal Oppo x9 pro za cenu základní S26 což je od Samsungu výsměch

Naopak, jsi pěkně mimo. Měl jsem vychvalované Oppo v ruce. Fotky ala geisha, kdy barvy byly úplně mimo. Závěrka, kdy jsem měl fotky ještě víc rozmazané než u Samsungu (od S25U). Žádný problém. Pak video, kde je Dosta snad za všemi vlajkami. Stabilizace atd. se ani nebudu bavit. Fotoaparáty na zádech, kdy je Čína a Oppo úplně mimo a tahám v ruce mobil, co mi přijde hrozně nevyvážený. SW za mě hrůza, bugy, neodladěný SW. AI, kterou má Samsung, si může Oppo zatím jen zdát. Podpora žalostná. Takže si mám vážně koupit tohle? Pak se nebudu bavit ani o ekosystému, který je u Oppa na vodě mrazu.