Originál článek publikovaný na: Recenze Pixel Watch 5: Google neměnil nic navenek, zato uvnitř udělal pořádek
Reklama Pixel Watch 5 vypadají naprosto stejně jako loňská čtyřka, ale kombinace gest, funkce At a Glance a offline Gemini mění způsob, jakým se s nimi pracuje Haptická odezva a plynulost systému patří k tomu nejlepšímu, co jde na Wear OS zažít Cena 41mm verze je 9 990 Kč, jenže část slibovaných zdravotních funkcí v…
Díky za recenzi, máme 4, takže upgrade nebude ale koukám že to jde správným směrem. polovinu věcí můžu potvrdit protože už předchozí generace působila velmi podobný, a na u mě to působilo jako zjevení protože to jsou hodinky typu nastavit zapomenout a používat a předtím jsem měl hodinky Samsung který byly pravý opak chtěli pořád nějakou péči a ve výsledku takhle nefungovali. jedině to že já na své čtyrky musím mluvit anglicky což se nějakým abendgrade možná i změní je to trochu schizofrenie protože telefon češtinu zvládne.
Ne den a kus , ale 2 dny a ještě 26 procent k dobru . Nabití do 100 procent za necelých 37 minut.
Vynikající haptika a plynutost hodinek je fantastická , včetně EKG a zdravotních údajů .
S každým připojením na nabíječku se objeví v hodinkách nějaká novinka .
Kdy v září naskočí KT a funkční
cukr , se uvidí . Dá se říci , že polovina všech aplikací , které mám v mobilu , se postupně objevuje i v hodinkách .
Jsou to moje první chytré hodinky .
A nemohu k nim sehnat elastický nylonový řemínek , který by mi vyhovoval.
Aspon něco takového jako je na Google Fitbit Air .