Prototyp Galaxy A57 prošel benchmarkem. Pravděpodobný bestseller dorazí začátkem roku 2026

Originál článek publikovaný na: Bestseller na obzoru! Galaxy A57 prošel benchmarkem, odhalení je na spadnutí

Prototyp Samsungu Galaxy A57 se objevil v benchmarku Geekbench s novým čipsetem Exynos 1680 Oproti Exynosu 1580 má o jedno výkonné jádro navíc, ale taktovací frekvence zůstaly stejné Naměřené výsledky jsou slabé: 1 311 bodů v single-core a 4 347 bodů v multi-core testu Samsung letos v březnu představil Galaxy A56, který je sázkou na…

Ťamťung a jeho každoroční nic. A řadu si koupí jen blázen a S…no v porovnání s konkurencí je to prostě jen slabý průměr. Co má dělat, dělá ± dobře ale žádné inovace, nic co by jinde nebylo a cena je tedy naproti tomu dost diskutabilní.

Toto se kupuje do firem pro zaměstnance protože software Knox

Kupuji vlajku docela často a nemám důvod měnit. Oproti té slavné konkurenci, která po mé zkušenosti neumí nic navíc než moje Samsung vlajka. Když pak chci odladěný SW a dobré fotky, mám to, co chci. Pak super display, který nemá na slunci odlesky, mám. Čína tohle má? Ne, udělají raději 165Hz, které mi jsou k ho…. Dále neodladěný SW a za rok je podpora tak bídná, že se ten další můžu třepat, co vůbec výrobce aktualizuje a zda dostanu update. Takže? Raději vezmu opět Samsung, který dělá fakt vše, jak si přeju. Co dál, pane? A hlavně na ekosystém co fakt funguje.