Originál článek publikovaný na: Předplatné Google Health Premium míří do Česka! Známe jeho cenu
Reklama Google Health Premium oficiálně míří do Česka, dostupné bude od 26. května za 299 Kč měsíčně Předplatné nabízí osobního AI trenéra postaveného na modelech Gemini pro kondici, spánek i zdraví Předplatitelé Google AI Pro a Ultra získávají Google Health Premium zdarma jako součást svého tarifu Nositelná elektronika nám už dlouhá léta sype na zápěstí…
Škoda že ve článku není jediná zmínka o soukromí a práci s daty na straně google
Já už to mám asi 2 nebo 3 týdny protože mám už několik let fitbit hodinky a dlouhodobě premium účet který využívám a oni tam tuto aplikaci dali namísto původního rozhraní a jsem spokojený. AI neustále vyhodnocuje všechny informace a překládá je do srozumitelného jazyka a navrhuje na jejich základě různé akce ale i cvičení a podobně. Jsem spokojený. Samozřejmě to není pro někoho kdo řeší kolik osobních údajů technologické giganty mají a podobně. Prostě dáte jim o sobě zase více informací, nicméně tahle služba je pro mě osobně užitečná.
1 Líbí se
Ahoj, díky za zprávu. Poslal bys sem do diskuze nějaké screenshoty, pokud ti nevadí se podělit s ostatními? ![]()