Povedená sluchátka pro každého. Skvěle hodnocené špunty od Sony teď nestojí ani tisícovku, potěší výdrží a transparentním režimem

Originál článek publikovaný na: Skvělá sluchátka pro každého! Oblíbené špunty Sony teď nestojí ani tisícovku

Sony WF-C510 koupíte na Alze za 929 Kč po použití kódu ALZADNY35 Sluchátka nabízejí 22 hodin výdrže a rychlé nabíjení za 5 minut V akci jsou všechny čtyři barevné varianty včetně modré a žluté Hledáte kvalitní bezdrátová sluchátka za rozumnou cenu? Sony WF-C510 právě teď na Alze koupíte za historicky nejnižší cenu 929 Kč. Stačí…

SA píše: Několik recenzentů upozorňuje, že sluchátka nemají aktivní potlačení hluku (ANC), což může být pro někoho zklamáním

Já mám Sony WF-C700N, která “mají“ ve specifikaci ANC a je to pro mě zklamáním i tak.

Po zapnutí aktivního potlačení hluku se prostě nic nestane. I ty nejlevnější číny, které mají jako ANC, udělají alespoň nějakou změnu zvuku. Třeba jako, že se sníží výšky a tak hluk je méně výrazný, ale tady se po zapnutí ANC nezmění NIC, natož aby se ztišil okolní hluk.

Na základě toho jsem sluchátka i reklamoval. Poslali mi nová a bylo to to samé. Pak už jsem to neřešil, protože mi ani tak o ANC nešlo. Zajímala mě jen dlouhá výdrž na jedno nabití a s tím jsem spokojený.