POCO X7 Pro v redakci: Čeho jsem si všimnul po prvním dni používání?

Originál článek publikovaný na: POCO X7 Pro v redakci: Čeho jsem si všimnul po prvním dni používání?

POCO X7 Pro je ambiciózní smartphone s cenou do 10 tisíc Kč Láká především na fantastický výkon či velkou kapacitu baterie Po prvním dni používání si odnáším až překvapivě pozitivní dojmy Minulý měsíc přineslo POCO na český trh řadu X7, která láká na parádní výkon za velmi slušnou cenu. Její vrcholný model POCO X7 Pro…

Jak je na tom přesnost GPS? Telefony hodně využívám k navigaci v terénu, například mapy Locus map. Využívám hodně ke geocachingu. Tam je přesnost GPS docela důležitá. U starších MTK procesorů jsem měl s přesností hodně velký problém. Náhodné otáčení, přeskakování z místa na místo, v okruhu 50 metrů a tak.

1 Líbí se

Ahoj, to je hodně zajímavý dotaz , díky za něj. Zkusím se na to při testování více zaměřit :))

1 Líbí se

Poslední dobou jsem se nikde v běžných „recenzích“ nedozvěděl, jestli telefony Poco mají tzv. „Druhý prostor“, který byl u nich před pár lety hodně vyzdvihován. Možná je to proto, že už je to samozřejmost, ale možná i proto, že už od toho výrobce upustil. Pro mě je to poměrně důležitá věc. Má jej X7/X Pro?