Pixel Watch 5 jsou první hodinky od Googlu, které jsem vyzkoušel. Lecčím mě velmi překvapily

Originál článek publikovaný na: Otestoval jsem Pixel Watch 5 a tohle jsou moje dojmy. Lecčím mě velmi překvapily

Reklama Google Pixel Watch 5 jsou vlajkové chytré hodinky za minimálně 9 990 Kč Oslovily mě svým zpracováním a displejem, překvapily výdrží Nejvíce mě zaujalo uživatelské rozhraní, které se zalíbí každému uživateli Pixel telefonů V několika svých dřívějších textech jsem se nechal slyšet, že nepatřím mezi nadšence do chytrých hodinek. Rád nosím své analogové a…

Nebudu se opakovat, jsou skvělé , jen upínání toho řemínku je na zabití :winking_face_with_tongue: .jelikož jsem od Alzy dostala ještě řemínek v jiné barvě , chtěla jsem vyzkoušet jak budou hodinky vypadat , no ale výměna mne stála hodně nervů :rofl: , tak jsem se už k původní barvě nevrátila . Má trpělivost dosáhla maxima . Při 20 procentech už se hlásí o nabíječku a nepřestanou , dokud nejsou k ní připojené . Displej always one používám běžně a 7 hodin běží hudba přes hodinky , či YouTube .Přesto dají v průměru 60 hodin . Mám je skoro měsíc , uvidím jak se budou tvářit po roce . Na displej jsem nechala nalepit folii , z bezpečnostních důvodů :face_savoring_food: . Vyděsil mne článek Jakuba Kárníka :joy: