Pixel 10 Pro nepříjemně překvapil nové majitele. Nabíjení je mnohem pomalejší, než by mělo být

Originál článek publikovaný na: Pixel 10 Pro v tomto aspektu nepříjemně překvapil! Přitom měl excelovat

Google začal prodávat telefony řady Pixel 10 Slibuje u nich rychlejší nabíjení a vyšší výdrž První zkušenosti nových majitelů jsou spíše rozpačité Google uvedl do prodeje nejnovější model telefonů Pixel 10 a Pixel 10 Pro. Noví majitelé jsou ale zaražení. Přestože Google sliboval nabití do 70 % za 30 minut, realita se zdá být úplně…

Kdysi jsem něco podobného zažil u Galaxy S20 FE 5G. Po prvním nastavení začal telefon tahat aktualizace, zálohy, aplikace, atp… připojil jsem ho na nabíječku (s asi 25% bat) a o ± 4 hodiny později měl něco přes 60%. Tak nějak jsem si už zvykl, že je nejlepší dát nový telefon na nějakou dobu nabíjet, ideálně na 80%+, pak se teprve proklikat nastavením a nakonec mobil jen položit na stůl a pár hodit si v klidu počkat :slight_smile:

Od včera mám P10P a z 10 procent na 80 se nabil za necelých 50 minut . Kabel mám z Avacomu a nabíječku z Pixelu 3a .:smiley:

V životě jsem u žádného mobilu nečetl ani neslyšel, že se rychlost nabíjení zlepší až po několika dnech provozu. :slight_smile:

Milí Gůgláci, nebuďte lamy a stáhněte si alespoň ampere. Hezký den :slight_smile:

Máš velký kulový evicko

Mrzí mne , že zrovna ty máš špatné zkušenosti , ale o to víc jsem ráda , že můj P10P takový problém zatím nemá . Ale mám ho teprve třetí den .:hugs: Nesmím to zakřiknout …

1 Líbí se