Oppo se vrací do Česka s šílenou novinkou! Vlajková řada X9 nabízí odnímatelný teleobjektiv a obří baterie

Originál článek publikovaný na: Oppo se vrací do Česka s šílenou novinkou! Řada X9 nabízí odnímatelný foťák a obří baterie

Oppo se po roční pauze vrací na český trh s vlajkovými modely Find X9 a X9 Pro Find X9 Pro nabízí unikátní přídavný teleobjektiv Hasselblad s 3,28× zoomem Oba modely disponují obřími bateriemi (7 025 a 7 500 mAh) a MediaTekem Dimensity 9500 Čínská značka Oppo se po delší době vrací na český trh s…

Tak ta cena to je dobrá sranda :smiley:

Samsung nebo Apple je s horší výbavou pořád výrazně dražší

Počkat a z jakého důvodu mám volit tuhle nounejm značku ala podpora 0? Pls vysvětlit.

Prej noname značku. Možná tak pro tebe, který nevidí ani za roh. Tahle dle tebe noname značka je nejprodávanější značka na světě - ano, největší procento z toho tvoří domovská Čína nebo okolní asijské státy, nicméně OnePlus nebo Realme jsou už i u nás poměrně dost známé a zajeté značky, Oppo je jejich matka, čili ta nejvyšší třída. To, že se u nás nebo obecně v Evropě prodávala pouze jejich střední třída z nich nedělá outsidera globálně. Ono i to vivo sem nevozí oficiálně vlajky zase tak dlouho.
Každopádně když to vezmu podle toho, čím předčí např. S25 Ultra - baterka, která má o 50% vyšší kapacitu a opravdu znatelný nárůst výdrže (viz recenze na GSMAreně), foťáky o třídu lepší + ještě možnost využít přídavný teleobjektiv co by příslušenství. Výborná a vyladěná nadstavba, která v některých ohledech překonává OneUI (např. možnosti přizpůsobení). Displej s řádným HDR10 a Dolby Vision + brutální svítivostí (tady má ale S25 Ultra eso v rukávu díky antireflexní vrstvě displeje)

Překonává UI u Samsungu? Kolego, běž si to nejdřív někde vyzkoušet, než napíšeš tohle. Ta vyladěná nadstavba mě fakt pobavila. Jinak foťák o třídu lepší? Prosím, přestaň, vážně, ale díky, pobavil jsem se fakt. Pěkně napsaná hádka. Za rok napiš, co jsi dostal za updaty. Jo, Čína, ta se stará, to je třída, to vidím kolem sebe. Jak na to každý nadává. Jinak kdybych ty founy neměl v ruce, kromě téhle značky, nepíšu to. Ale chápu někoho, kdo miluje Číňany.

Milej Jirko, mám třetí Samsung, první byl S21 FE, následně S23 Ultra a aktuálně S24 Ultra, takže vím, o čem mluvím. Fanda Číny vyloženě nejsem, ale stejně tak nejsem nekritický zaslepený fanda Samsungu, kterému ujíždí vlak a generačně téměř vůbec neinovuje. Jsem fanda technologií a pokroku, naopak ale nejsem fanda těch, kteří jedou jenom na zisk a zkouší trpělivost zákazníků. A ano, OneUI se sice od verze 6.0 pomalu zlepšuje s každou verzí, ale ColorOS je pořád propracovanější. Až následující OneUI 8.5 vypadá jako zdatná konkurence

Ano to určitě colors OS a propracovanější :slight_smile: Bavíš mě neustále ale jinak když vidím ty jejich animace a přechody to je děs. Tak já pak konkurence že? Ale chápu. Něco jsi napsat musel

“Ano to určitě colors OS a propracovanější :slight_smile: Babiš mě neustále ale jinak když vidím ty jejich animace a přechody to je děs. Tak já pak konkurence že? Ale chápu. Něco jsi napsat musel“

Nevím, jak je na tom Babiš s přechodama, ale animace vypínám jako první. Nu, jak se říká, něco jsi napsat musel… a i dítě by se za to stydělo :smiley:

To víš, překlepnout se může každý. Jinak vypínej si, co chceš, ale vysvětlovat mi taky, že je tahle colorka propracovanější, můžeš říkat svému kidovi, ne mně, kámo. Ale díky pobavil jsi mě. Zrovna jsem si tu tvoji hitparádu byl vyzkoušet tak jestli se tohle chytá na UI tak já jasné Bůh srandy :smiley: nejlepší byl ten pád těch aplikací to je největší sranda :slight_smile: tak ať slouží.