OLEDka za hubičku! Philips s Ambilight osvětlením pořídíte teď za 17 tisíc

Originál článek publikovaný na: Češi, našli jsme prvotřídní OLED televizi za 17 tisíc! Má Ambilight osvětlení a 120 Hz

Philips 55OLED769 s prémiovým OLED panelem je nyní dostupný za pouhých 17 091 Kč s kódem ALZADNY10 Televize nabízí špičkový obraz s dokonalou černou, trojstranný Ambilight a podporu 120 Hz Oproti loňské startovací ceně 44 990 Kč jde o slevu téměř 62 %, běžně model nekoupíte pod 18 tisíc korun OLED televizory patří k nejžádanějším…

Bohužel Titan OS.. Televize celkem dobrá, obraz fajn, i když to není nejnovější panel, ale ten systém je na nic.. Je to uzavřený a to je špatně..

No já to právě kvůli tomu systému vzal. Já teda kupoval 14 dnů zpátky kdy to bylo za necelých 19K, ale i tak pecka. Mě popravdě android vždy v televizích neskutečně sr*l. Titan je prostě vítr. Má tam takové ty hlavní aplikace taky (YouTube, Netflix, HBO, Disney, Plex, Amazon…). Ale tím že používám vlastní zařízení na systém přehrávání, tak je mi to, na čem to vlastně původně jede, jedno. Takže každý podle svého. Obraz za tu cenu paráda

Hele jo, obraz je pecka, měl jsem 65 oled a nemá chybu, jen mě ten Titan prostě vadí, že už tam nic nejde.. Nemám NAS na ukládání, přehrávání atd, potřebuju tam apku na kamery atd. a do Titanu to nenacpu..Jinak ta cena samozřejmě za oled je dobrá..