Očekávané karty Nvidia RTX 50 SUPER s větší pamětí možná nepřijdou. Jaká je příčina?

Originál článek publikovaný na: Karty Nvidia RTX 50 SUPER s větší pamětí možná nepřijdou. Proč?

Nvidia podle spekulací odložila nebo zrušila GeForce RTX 50 SUPER kvůli nedostatku 3GB GDDR7 modulů Vzácné paměti dostane přednostně laptopová RTX 5090 a profesionální RTX PRO 6000 s až 96 GB VRAM SUPER verze měly nabídnout až 24 GB paměti a dorazit v první polovině roku 2026 Plánovaný refresh grafických karet GeForce RTX 50 v…

Mám v plánu kartu RTX 5070 a po týdnu jo hodlá vrátit, karta herně funguje super, ALE pořád má velký divný neduh v klidovém režimu kdy se na PC nic neděje nastartovat do 100% výkonu a jet tak dokud aspoň nepohnul myši…pak se na minutu uklidní a po minutě znova… Dále kdybych věděl že má karta takové problémy s ovladači tak ji ani nekupuji. Black screen je fakt otrava a poslední věc co se mi s ní stala je ta…. Že mi úplně doj**la rozlišení, PC z ničeho nic nedokáže rozesmát monitor a jede v základním rozlišení 800x600. Desná hrůza, zkusím něco od Radeonu. Bohužel nejsem jediný, jsou toho plná fóra -_-