Originál článek publikovaný na: Oblíbený lokátor Moto Tag od Motoroly je v akci! Má UWB a baterie vydrží rok
Reklama Motorola Moto Tag je Bluetooth/UWB lokátor pro Android s podporou Google Find My Původně 789 Kč, s kódem ALZADNY15 za 671 Kč Ve městě funguje spolehlivě, mimo město je to loterie — a to není chyba lokátoru, ale sítě Google Find My Pokud máte Android a závidíte majitelům iPhonů jejich AirTagy, Motorola Moto Tag…
Ok možná by bylo dobré vysvětlit jak je Apple v tomhle ohledu lepší mimo město nemyslím si že většina venkovanů používá Apple nemluvě o tom že v lese se i tak obvykle zástupy lidí netlačí a o tom že by srnky straky divočáci a zajíci na lesní správě fasovali tahle “Jabka” jsem také neslyšel ale mohu se mýlit samozřejmě.
Mám o2 tag pro Google Find My umístěný v autě, které parkuji v centru Brna. I pokud stojí v místě, kde kolem něj každou minutu někdo projde + každou minutu někdo projede v autě, stejně mi aplikace ukazuje nesmysly ±300, 400 metrů. Velmi často se stává, že auto není ani v tom kruhu, kde se údajně má nacházet….
Mám několik Moto Tagů v1 a jeden nový v2 s Bluetooth v6. V rodině máme i Apple Airtagy a schopnosti jsou velmi podobné. Ten novější Moto Tag 2 je dokonce dohledatelný z větší vzdálenosti než Airtagy a na Pixelu 10 Pro XL (má UWB) k němu krásně naviguje šipka s odpočítáváním metrů. To tedy funguje ji na tom starším V1, co je předmětem tohoto reklamního článku, jen ale z cca poloviční vzdálenosti.
A je tu zase další ChatGPT prompt
článek obsahující 0 effort ze strany ‘‘autora’’.
CTRL+C a CTRL + V
skvělá práce