Originál článek publikovaný na: Koupili jste si nový Samsung? Pokud nebudete vědět o této změně, můžete přijít o svá data
Reklama Samsung v One UI 9 výrazně zpřísňuje zabezpečení zamykací obrazovky Po pěti špatných pokusech se telefon zamyká na stále delší dobu, po třináctém už natrvalo Trvale zamčené zařízení oživí jen tovární reset, který smaže všechna data v telefonu Zapomenutý PIN nebo zvědavé dítě, které u telefonu zkouší jeden kód za druhým – donedávna šlo…
Pro skládačku „véčko“ budiž. Ale pro verzi s volně dostupným displejem..
Ať je to mobil Samsung, nebo galaxy watch, když je teplo, tak to odemykání blbne.
Za prvé, když se mobil zahřeje víc, blbne čtečka otisku prstů. Když jsou tepla a potím se, včetně kapsy na stehně, tak posílám nesmyslné zprávy a nebo volám někam do jiné galaxie, protože tam pak vidím kilometr dlouhé číslo, které kupodivu jako číslo účastníka neexistuje.
Jak se mi to daří se zamčeným displejem netuším. Ty hovory ještě chápu - nouzové volání. Ale ty zprávy? Chlácholím se tím, že jsem špatně zmackl zamykací tlačítko, než jsem dal mobil do kapsy.
No a u hodinek taky každou chvíli vidím místo času, že jsem překročil počet pokusů pro odemčení ![]()