Originál článek publikovaný na: Týdenní zkušenost: Proč je Nothing Phone (3a) nejoriginálnější střední třídou roku 2025?
Nothing si svými novými modely opět udržuje svůj unikátní designový jazyk, vylepšuje však jejich zpracování Periskopický teleobjektiv v Pro verzi překonává standardy střední třídy a může se rovnat i s dražšími modely Essential Space s novým hardwarovým tlačítkem slibuje inovativní přístup k využití umělé inteligence Značka Nothing nám v posledním týdnu poskytla možnost vyzkoušet si…
Pořád ty otisky, kašli na to, je to jen telefon a každý má mastný ruky, ještě bych je všem recenzím psal i délku podpory když už, taky důležitá věc:slightly_smiling_face:
Potřebuji, aby uměl nahrávat paušálně všechny hovory. Pouze pro mou osobní potřebu (jsem sklerotik a potřebuji se vracet k detailům, které zazněly v hovoru, protože si je nepamatuju). V takovém případě ani nemusí být druhá strana informována (jsem právník a mám zkoušku z ochrany osobních údajů - nepřesvědčujte mne). Umí to tenhle telefon?
Třeba to umí i ten stávající