Neopatrnost prozradila (možná) převratný krok Xiaomi. Nový telefon je za rohem a může změnit budoucnost značky

Originál článek publikovaný na: Neopatrnost prozradila převratný krok Xiaomi. Nový telefon je za rohem a může změnit budoucnost

Reklama Nové Xiaomi 15S Pro bylo odhaleno díky příspěvku na Weibo Smartphone má dorazit už v dubnu společně s tabletem Xiaomi Pad 7 Max Spekuluje se o nasazení vlastního procesoru XRING namísto Snapdragonu Vypadá to, že Xiaomi chystá další zajímavý přírůstek do své prémiové řady. Po nedávném globálním uvedení modelů Xiaomi 15 a 15 Ultra…

Procesor bude bída už se těším :smiley:

Máš nějaké podložené informace, proč ten procesor bude bída?

Chceš mi snad tvrdit že bude lepší jak snap? Jako vážně? Vše co udělají stojí za houbelec.

Máte pocit, že jste odpověděl na otázku?

Copak? Další xiauser kterého jsem se dotkl že to tak bude? Asi jako s jejich Hyperos xx

Svoje předsudky si nechte na hřiště. Co ty podložené informace, budou?

Na co je pořád potřebuješ ty brepto? Xiafans se nehodí do placku? Och tak to promiň.

Protože nejsem z těch, co jen tak plácají do větru moudra ze školy života. Můj telefon je Blackview N6000, tak už se přestaň chovat jako malej fracek. Máš podložené údaje? ANO - NE (stačí vybrat jedno) :slight_smile:

Black co? To jako vážně máš tuhle plečku? Jako to máš dobrovolně?Ty kráso :smiley: tak to mě dostalo. Jo mám na reditu se to ukázalo na jednom odkazů, takže pak kdo se tu chová jako fracek.

A bez Google, představ si to. Vyhovuje mi ve všech směrech a ty vůbec nemáš páru, co na něm všechno běží a jak.
Pravdou je, že neumíš argumentovat, přehled nemáš, fakta nemáš, výběr ze dvou možností jsi nezvládl a je to Reddit. Zkus si to nechat ukázat :smiley:

To musí být paráda no :smiley: ne vůbec neumím argumentovat :smiley: a ty fakta taky nemám, ale hlavně ty jsi frajer co má krám za 6k co na něm děláš skoro ho… :smiley: