Originál článek publikovaný na: Nemá Bluetooth ani appku, přesto si mě Xiaomi kartáček téměř získal
Xiaomi Oscillation Electric Toothbrush je elektrický kartáček za méně než tisícovku Má povedené zpracování, parádní výdrž baterie a tři režimy čištění S mobilem ho nepropojíte a jeho upozornění na vynechaná místa mne bohužel zklamalo Dosud jsem se v rámci své redaktorské praxe věnoval především testování smartphonů a příslušenství, jako jsou chytré hodinky či sluchátka. Letos…
Xiaomi kartáčky obecně špatná zkušenost. Měl jsem nejvyšší řadu 3x. Ocelan i Socas a po 2letech vždy odešel. Fungoval fajn, ale vždy jen 2 roky. Přešel jsem na Philips a jsem spoko.
Navíc zde recenzovaný super cena, ale jedna náhradní hlavice za 400kč? Něco je špatně. Za rok používání ten kartáček zaplatíte 2x.
ahoj, díky za sdílení svých zkušeností. na základě tvého komentáře jsem si uvědomil, že má formulace v článku mohla být matoucí, proto jsem tvrzení upravil. 399 Kč totiž stojí balení po třech, nikoliv jedna hlavice. Díky tedy i za to :))