Nejzajímavější novinku iPhone 16 zkopírují tři Android značky. Na co se máme těšit?

Originál článek publikovaný na: Nejzajímavější novinku iPhone 16 zkopírují tři Android značky. Na co se těšit?

Řada iPhone 16 dorazila s parádní novinkou v podobě dalšího tlačítka Slouží speciálně pro ovládání funkcí fotoaparátu, reaguje na stlačení i pohyb prstu po ploše S myšlenkou separátního tlačítka tohoto typu si nyní pohrává čím dál více Android výrobců Zatímco v lecčems Apple za Android smartphony mnohdy pořádně zaostává, v jiných případech je naopak oním…

Mám pocit že ve článku lžete, protože naopak Apple kopíroval Dinamic Island od Honor. Honor jej měl už ba své V20 pravda byl ještě tehdy pod křídly Huaweie

Zajímavé, že s něčím tak “obyčejným” se nepřišlo už před deseti lety.

Honor byl první a zároveň vlastně nebyl. Jeho podání Dynamic Islandu nebylo tak ostrůvkovité a nebylo zdaleka tak komplexní jako u Applu. Firma se také příliš nesnažila skrývat selfie kameru, což Apple naopak dělá.

Tak to jste ten Honor asi neměl. Já jo a myslím že to bylo velmi funkční na tu dobu. To že to Apple po pár letech okopírovat a věnoval tomu víc času neznamená že to tak nebylo.

Faktem je, že Apple častokrát vezme fajn koncept, který doladí, udělá mu skvělý marketing a dovede jej dobře prodat. Jak tedy uvádím v článku, udavačem trendu se tedy skutečně tímto stane. Nikde nevidím ono lživé tvrzení, o kterém jsi mluvil v předchozím komentáři.

Honor i Realme jej adaptovaly, což je pravda, a že Apple figuruje jako trendsetter, je za mě také pravda.