Nejzajímavější levný router? Tento stojí pakatel, umí Wi-Fi 7 a má okázalý design

Originál článek publikovaný na: Nejzajímavější levný router? Tento stojí pakatel, umí Wi-Fi 7 a má okázalý design

Honor v Číně uvedl nový router s podporou Wi-Fi 7 Na první pohled zaujme svým velmi neobvyklým designem Stojí málo, pokryje spoustu prostoru a láká na vysokou rychlost Routery nemusí být jen nudné krabičky s anténami. Dokazuje to novinka od čínského výrobce Honor, která dostala šíleně nízkou cenovku a velmi nezvyklý design. V podstatě jde…

Tak to je velmi milé překvapení, kdo by to od Honoru čekal. Je to designovka, za kterou se asi fakt nemusíte stydět, a ta cena. No stojí minimálně za vyzkoušení.

Wi-Fi 7 vysílá na frekvenci i 6 Ghz, ne? Jinak to má samozřejmě smysl až vyšší rychlost dodává i poskytovatel.

1 Like

Huawei to je to co chci na internet :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

A proč ne? V nabídce je asi deset modelů routerů. Kolega má dva AX3, jeden v patře jako router, druhý v přízemí jako AP. Spolupracují do té míry, že když jednomu udělá aktualizaci firmwaru, ta se automaticky udělá i na tom druhém.

Protože Huawei - je super že si kolegovo routery dělají sami co chtějí (aktualizace, sdílení informací, zasílání dat kam bude router chtít) - já bych raději jako majitel měl rád možnost do toho zasahovat a co se mi nebude líbit i vypnout / nastavit.
Ale je pravda že už jsem pán v letech

Možná jsem to nenapsal jasně - když ručně aktualizuje jeden, on propíše aktualizaci do druhého. Automatické aktualizace nemá zapnutý ani jeden. Považuje to za dobrou funkci. Vypnout to jde a nastavit jde taky všechno. Zasílání dat někam do Číny, oblíbený žvást CIA, nikdy neprokázaný. Pravou příčinou původního banu na Huawei byl fakt, že firma odmítla v 5G zařízeních udělat zadní vrátka pro NSA. Pokud něco posílá data někam, nejsou to routery Huawei.

1 Like