Nejmenší robotický vysavač se stává součástí geniální sady pro pečlivý úklid domácnosti

Originál článek publikovaný na: Nejmenší robotický vysavač se stává součástí geniální úklidové sady. Kolik stojí?

SwitchBot v Evropě představuje praktickou sadu uklízecích zařízení Je tvořená robotickým vysavačem, tyčovým vysavačem a odsávací stanicí Stanice obslouží obě zařízení současně, takže ušetříte spoustu času i místa Společnost SwitchBot před nedávnem uvedla mimořádně kompaktní robotický vysavač K10+ Pro, který dokonce prezentuje jako nejmenší zařízení svého druhu na celém světě. V rámci technologického veletrhu IFA…

Nákup tohoto komba si dvakrát rozmyslete. Sice funguje poměrně dobře, ovšem s dlouhými chlupy mého kocoura si moc neporadí.
Tyčový vysavač a stanice jsou překvapivě vetché. Pokud chcete použít hlavici s kartáčem na vysávání křesel a zároveň prodlužovací trubku, hrozí nebezpečí prasknutí pláště vysavače. Konzola tyčového vysavače je k základně přichycen čtyřmi velmi krátkými šrouby, takže máte dojem, že ji časem urvete.
Naopak mě překvapilo, jak vysoký schod dokáže robotický vysavač překonat a jak dokáže být při plnění úkolů tvrdohlavý.
Samostatnou kapitolou je potom návod. Obrázky v něm totiž nepřipomínají nic, co by s kombem mělo něco společného.
Poslední, nad čím byste měli zavazovat, je cena spotřebních doplňků. Balíček, který by vám měl vystavit na rok, stojí cca 10% ceny celého komba.
Kombo mám doma 14 dní a zatím jsem s ním celkem spokojen.