Nečekejte na nic a stahujte! Exkluzivita iOS skončila, Blackmagic Camera je nyní dostupná i na Android!

Originál článek publikovaný na: Nečekejte a stahujte! Skvělá Blackmagic Camera konečně zamířila na Android

Blackmagic Camera je profesionální aplikace pro záznam videa Dlouho byla ke stažení pouze pro iOS Nyní je konečně k dispozici i pro Android Blackmagic Camera je jedna z nejlepších aplikací pro záznam videa, ale dlouho byla dostupná pouze pro iOS. Tato exkluzivita nyní konečně skončila a i na Androidu si můžeme užívat možností, které tato…

Tak se mi to podařilo dostat do readmi note 12 pro+ 5G. Když jsem nastavil at se tváří jako jiný telefon
A funguje vše jak má. Super
Do teď jsem videa moc na mobilu nedělal ale třeba díky tomuto se to změní

3 Likes

Ahoj, jak se to dělá, aby se telefon tvářil jako jiný? Chtěl bych apku vyzkoušet, ale můj telefon to nepodporuje (Xiaomi 12T pro)

2 Likes

Máš soukromou zprávu

1 Like

Můžu také poprosit o návod jak si nainstalovat app na telefón na který to teď nejde ? Děkuji moc :ok_hand:

nainstalováno na S23 Ultra, aplikace je docela nestabilní, každou chvíli padá, takže do použitelnosti zatím daleko

Díky za feedback, dobré vědět. Na Pixelu 8 Pro to funguje stabilně.

1 Like

Můžu mít dotaz zda v app jde nahrávat i v log? Tak jako to má Apple? Kolega mi tvrdí že je to app a ne telefonem ale já jsem si myslel že jen Apple u iPhone umí nahrávat v log.

Na readmi note 12 pro+ 5G je to taky stabilní ale jak psal sajnon na Xiaomi 12T pro mu to padá po 2 vteřinách. Jinak dnes byl malí updat aplikace ráno byla ještě verze 1.0.00048 teď je k dispozici 1.0.00049
Změny asi minimální spíš ve stabilitě. Jinak jsem zkoušel i to nainstalovat na OnePlus Nord n10 5g a ani se nedovolí instalace. Přeci jen je to už starý model.

Můžeš napsat, jak by to šlo vyzkoušet?

Mrkni se black magic apple log nastaveni app - Google Suche podle toho se podivej zda to tam mas nebo ne .Setting a record

Když už sem dáváš odkaz na google, dovolím si také jeden: v článku jsou na konci jsou 3 screenshoty s kompletním nastavením. Ještě zmiňuju, že je jich hodně.

1 Like

Ahoj taky prosím o tip. Xiaomi 14. Taky mimo podporované modely. Díky.