Originál článek publikovaný na: Nečekejte a stahujte! Skvělá Blackmagic Camera konečně zamířila na Android
Blackmagic Camera je profesionální aplikace pro záznam videa Dlouho byla ke stažení pouze pro iOS Nyní je konečně k dispozici i pro Android Blackmagic Camera je jedna z nejlepších aplikací pro záznam videa, ale dlouho byla dostupná pouze pro iOS. Tato exkluzivita nyní konečně skončila a i na Androidu si můžeme užívat možností, které tato…
Tak se mi to podařilo dostat do readmi note 12 pro+ 5G. Když jsem nastavil at se tváří jako jiný telefon
A funguje vše jak má. Super
Do teď jsem videa moc na mobilu nedělal ale třeba díky tomuto se to změní
Ahoj, jak se to dělá, aby se telefon tvářil jako jiný? Chtěl bych apku vyzkoušet, ale můj telefon to nepodporuje (Xiaomi 12T pro)
Máš soukromou zprávu
Můžu také poprosit o návod jak si nainstalovat app na telefón na který to teď nejde ? Děkuji moc
nainstalováno na S23 Ultra, aplikace je docela nestabilní, každou chvíli padá, takže do použitelnosti zatím daleko
Díky za feedback, dobré vědět. Na Pixelu 8 Pro to funguje stabilně.
Můžu mít dotaz zda v app jde nahrávat i v log? Tak jako to má Apple? Kolega mi tvrdí že je to app a ne telefonem ale já jsem si myslel že jen Apple u iPhone umí nahrávat v log.
Na readmi note 12 pro+ 5G je to taky stabilní ale jak psal sajnon na Xiaomi 12T pro mu to padá po 2 vteřinách. Jinak dnes byl malí updat aplikace ráno byla ještě verze 1.0.00048 teď je k dispozici 1.0.00049
Změny asi minimální spíš ve stabilitě. Jinak jsem zkoušel i to nainstalovat na OnePlus Nord n10 5g a ani se nedovolí instalace. Přeci jen je to už starý model.
Můžeš napsat, jak by to šlo vyzkoušet?
Mrkni se black magic apple log nastaveni app - Google Suche podle toho se podivej zda to tam mas nebo ne .Setting a record
Když už sem dáváš odkaz na google, dovolím si také jeden: v článku jsou na konci jsou 3 screenshoty s kompletním nastavením. Ještě zmiňuju, že je jich hodně.
Ahoj taky prosím o tip. Xiaomi 14. Taky mimo podporované modely. Díky.