Na vlastní oči: hodinky Huawei Watch D2 umí měřit tlak tak dobře, že nahradí i lékařské přístroje

Originál článek publikovaný na: Huawei Watch D2 umí měřit tlak tak dobře, že nahradí i lékařské přístroje

Huawei se i přes uvalené sankce nevzdává a pravidelně představuje inovativní novinky Nyní představil druhou generaci chytrých hodinek schopných měřit krevní tlak Hodinky nestojí přehnaně mnoho a budou k dispozici i v Česku Huawei ve čtvrtek 19. 9. 2024 představil hned několik novinek, ale vynikala mezi nimi jedna. Samotný Huawei asi nepočítal s tím, že…

Jak můžeš říct že měří skvěle tlak, když to nemáš porovnané s žádným tlakoměrem?

Hele a ještě Huawei tohle mě vždy pobaví. Bohužel co jsem pokaždé viděl jejich hodinky na ruce a něco jsem vyzkoušel měření bylo dost mimo oproti konkurenci.

Řekněme, že věřím tomu, že když mají certifikaci, tak tomu věřit můžu. Ale tohle je první setkání, až je budu mít na recenzi, samozřejmě to porovnám s tonometrem, který mám doma (a který má stejnou certifikaci).