Originál článek publikovaný na: Motorola má novou krabičku pro bezdrátové Android Auto. Víme, co přináší
Motorola na veletrhu MWC 2026 představila bezdrátový adaptér MA2 pro Android Auto s cenou kolem 40 dolarů Novinka přináší odpojitelné kabely, fyzický vypínač a podporu párování dvou telefonů současně Adaptér se začne prodávat v květnu, do USA dorazí ve třetím čtvrtletí letošního roku Motorola na okraj barcelonského veletrhu MWC 2026 přivezla nástupce svého oblíbeného bezdrátového…
Jako docela se na to těším. Mám MA1 ale nejsem uplne happy občas se připojí a odpojí a nedej bože že se připojí syn a pak nám to skáže a nedaá se to jinak než odpárovat.
Mám Carsifi, cena taky asi 40-50 USD. Jezdím po Brně a pravidelně na shodných místech se odpojovala. Sice pomohlo přepnutí připojení na 2,4Ghz místo 5Ghz a konkrétní kanál, i tak ale někdy blbnul. Stejně jako při každém startu (Dacia Duster) se připojil, pak na 5 sekund odpojil s chybou a zase připojil. Tak jsem koupil asi za 250Kč, tzn skoro minimálně 5x levněji z číny miniaturní kolik, který nikde nevyčnívá a nejen že se nikde neodpojí, ještě se připojí prakticky okamžitě.